1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başbakan O geceyi Duruay'dan dinledi
Başbakan O geceyi Duruay'dan dinledi

Başbakan O geceyi Duruay'dan dinledi

Başbakan Binali Yıldırım, Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Türksat’da yaptığı incelemelerin ardından Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret etti.

A+A-

Başbakan Binali Yıldırım, Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Türksat’da yaptığı incelemelerin ardından Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

Cuma namazını Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda bulunan Şehitler Cami’nde kılan Başbakan Binali Yıldırım, beraberinde İçişleri Bakanı Efkan Ala, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay  ile birlikte harabeye dönen Özel Hareket Daire Başkanlığı'nı gezdi. Burada yaptığı incelemelerin ardından Türksat’da düzenlenen saldırıda zarar gören yerlerde de inceleme yaptı.

 

Başbakan Gölbaşı Halkı’na Teşekkür Etti

 

Gölbaşı halkı Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na,Türksat’da, TRT’de darbe girişimi  önlemek konusunda büyük destek sağladı.Ayrıca  yapılan saldırıları önlemek için Gölbaşı Belediyesi personeli ve iş makinaları ile seferber oldu. Başbakan Binali Yıldırım’da büyük fedekarlık gösteren Gölbaşı Halkı’na ve  Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duray’a göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Başbakan Binali Yıldırım’a ziyaret sırasında Ulaştırma,Denizcilik veHaberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara Valisi Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Milletvekilleride eşlik etti.

 

Başkan Duruay’ın makamında gerçekleşen ziyaretin ardından, Başbakan Yıldırım, çıkışta hatıra fotoğrafı çektirdi

Bu haber toplam 2355 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.