1. HABERLER

  2. Başkan Duruay, minik misafirlerini ağırladı
Başkan Duruay, minik misafirlerini ağırladı

Başkan Duruay, minik misafirlerini ağırladı

Kendisini ziyaret eden Sevgi Çiçeği İlkokulu öğrencilerini makamında ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, miniklerin istek ve önerilerini dinleyip, hediyeler verdi

A+A-

Kendisini ziyaret eden Sevgi Çiçeği İlkokulu öğrencilerini makamında ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, miniklerin istek ve önerilerini dinleyip, hediyeler verdi.

Gölbaşı Sevgi Çiçeği İlkokulu 2-E Sınıfı öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti. Makamında ağırladığı miniklerin isteklerini dinleyen Başkan Fatih Duruay, öğrencilere önceden hazırlattığı hediyelerini verdi. Kendisine büyük ilgi gösteren öğrencilerle bol bol fotoğraf çekilen Başkan Fatih Duruay, miniklere bir de sürpriz yaptı.

MİNİK BAŞKANLARIN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Başkan Fatih Duruay’ın “Büyüyünce ne olacaksınız” sorusuna hep bir ağızdan “Belediye başkanı” diye cevap veren8 yaşındaki minik başkan adayları; Başkan Fatih Duruay’dan park ve spor alanları, çocuklar için tiyatro ve sinemalar, okulları için kapalı spor salonu ve temizlik malzemeleri istedi. Başkan Fatih Duruay da, miniklerin isteklerinin yapılabilir ölçüde olanlarının hemen yapılması talimatını verdi.

MİNİKLERE BAYRAM SÜRPRİZİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,  kendisine sevgi gösterisinde bulunan miniklere teşekkür edip bol bol fotoğraf çekildi. Öğrencilerin her birine hediye veren Fatih Duruay, öğrencilere bir de sürprizinin olduğunu söyleyerek, miniklerin Mogan Gölü üzerinde tekne ile gezi yapabilmelerini sağladı. Başkan’ın sürprizi karşısında çok sevinen minikler, Başkan Duruay’ı ziyaret ettikten sonra öğretmenleriyle birlikte Gölbaşı Belediyesi’ne ait olan gezi teknesine geçti. Tekne ile Mogan Gölü üzerinde gezi yapan öğrenciler, sürprizi için Başkan Fatih Duruay’a teşekkür etti.

Bu haber toplam 1526 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.