1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay belediye personeliyle buluştu
Başkan Duruay belediye personeliyle buluştu

Başkan Duruay belediye personeliyle buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye personeliyle iftar sofrasında buluştu.

A+A-

 

Pembe Köşk Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına, Başkan Duruay, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ve belediye personelleri katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Duruay, belediye personeli ile tek tek selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlanan iftar programında konuşma yapan Başkan Duruay, “Tutmuş olduğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri Mevla’m dergâhında kabul ve makbul eylesin. Bizleri sevdiklerimizle beraber nice Ramazanlara eriştirsin” dedi.

GURURLA GEÇİRDİĞİMİZ 5 YILDA HEPİNİZİN EMEĞİ VAR

Başkan Duruay, Gölbaşı Belediyesi’nde görevde 5. yılı bitirdiklerini anımsatarak, şunları kaydetti:

“Hep beraber Gölbaşı’na büyük hizmetler yaptık. Yaptığımız her hizmette hepinizin emeği var. Allah razı olsun. Gölbaşı’na hizmet etmek, Gölbaşı Belediyesi’nin her kademesinde görev yapan kardeşlerimiz için artık bir vazife değil, vazifeden de öte bir namus şeref meselesi olmuştur. 15 Temmuz’da Gölbaşı halkımızın göstermiş olduğu o duyarlılık, vefakar, cefakar, canını dişine takıp çoluğunu çocuğunu, malını mülkünü hiç düşünmeden hayatını hiçe sayarak, sokağa çıkan Gölbaşılı hemşerilerimize artık hizmet etmek görevden ötedir.” dedi

“MESAİ ARKADAŞLARIMIZLA SON 15 YILIN EN BÜYÜK YATIRIMINI YAPTIK”

Konuşmasında ayrıca “Konya Yolu Alta Alınması” projesi ve Gölbaşılıların yıllardır beklediği Mogan Gölü’nün temizlenmesi projesinin son Gölbaşı’na yapılan son 15 yılın en büyük devlet yatırımları olduğuna dikkat çeken Duruay “Gölbaşı’nda en büyük eksiklerden bir tanesi olan devlet hastanemizin yapımına da ruhsatı verdik. 2018 yılında Gölbaşına yakışır bir vaziyette, 250 yataklı hastanemize hep beraber kavuşacağız. Ayrıca hep söylediğim şey, Türkiye’nin başkenti Ankara, baş ilçesi de Gölbaşı’dır. Türkiye Gölbaşı’ndan idare ediliyor ama Gölbaşımızda MOBESE yoktu. Hatırlarsanız her ay bununla ilgili gazetelerde haberler olurdu. Şu anda Gölbaşı’ndaki MOBESE Ankara’da hiçbir ilçede olmayacak şekilde faaliyete geçti.” İfadelerinde bulundu.

Başkan Duruay’ın personelle buluştuğu iftar programı tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterileri ile sona erdi

Bu haber toplam 3241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.