1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay, Bezirhane’liler İle İftar Sofrasında Buluştu
Başkan Duruay, Bezirhane’liler İle İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Duruay, Bezirhane’liler İle İftar Sofrasında Buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayı nedeniyle mahallerde iftar ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Duruay son olarak ziyaret ettiği Bezirhane Mahallesinde vatandaşlarla birlikte iftar açıp sohbet etti.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayı nedeniyle mahallerde iftar ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Duruay son olarak ziyaret ettiği Bezirhane Mahallesinde vatandaşlarla birlikte iftar açıp sohbet etti. Gölbaşı Belediyesi tarafından Bezirhane Mahallesinde verilen sokak iftarına onlarca Bezirhane’li vatandaş katıldı.

 

Vatandaşların taleplerini dinleyen Belediye Fatih Duruay,Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu da belirterek, ‘Bugün burada Bezirhane Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelmek, sizler ile birlikte iftarımı açmak beni çok mutlu etti. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Yaklaşan  Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı en içten dileklerim ile kutluyorum’ ifadelerini kullandı.

 

Gölbaşı Belediye Fatih Duruay, iftar  sonrasında mahalle halkı ile tek tek tokalaşarak çocuklara oyuncaklar hediye etti.

Bu haber toplam 1668 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler