1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay çalışmaları inceledi
Başkan Duruay çalışmaları inceledi

Başkan Duruay çalışmaları inceledi

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY, hafta sonunda Subaşı mahallesini ziyaret ederek, belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ayrıca hayırsever vatandaş tarafından verilen yemek programına da katıldı.

A+A-

Başkan DURUAY, hafta sonu programını mahallerde geçirdi. DURUAY, Gölbaşı’na 40 km uzaklıkta bulunan Subaşı mahallesinde hayırsever bir vatandaş tarafından verilen yemek programına katıldı ve mahalle sakinleri ile birlikte yemek yedi. DURUAY yemek programının ardından Subaşı Mahallesine Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

 

Her Mahallemizde Çalışma Var

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY, tadilat, onarım ve bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından kullanıma açılan Subaşı Mahallesi Kültür Merkezi’ni ve yapımı tamamlanan Halı Sahayı inceledi.  Başkan DURUAY inceleme sırasında yaptığı açıklamasında; ‘‘Her mahallemizde ekiplerimiz durmadan çalışıyor. Gölbaşı, Ankara’nın en geniş ilçesi olmasına rağmen her mahallemizde çalmamız var. Her mahallemizi gözeterek kimseyi ayırt etmeden çalışıyoruz. Gölbaşı Belediyesi olarak imkanlar çerçevesinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 1553 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.