1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay derneklerle bir araya geldi
Başkan Duruay derneklerle bir araya geldi

Başkan Duruay derneklerle bir araya geldi

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖLDER) tarafından düzenlenen toplantıda Gölbaşı’ndaki hemşehri dernekleriyle bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

A+A-

ANKARA-Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY, Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖLDER) tarafından düzenlenen toplantıda hemşehri dernekleri ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Fatih DURUAY, Gölbaşı için birlikte çalışılması gerektiği mesajını verdi. Katılan dernekler ise, Gölbaşı için birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

 

“GÖLBAŞI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ”

 

Gölbaşı Anadolu sofrasında gerçekleşen toplantıya, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY ve Gölbaşı’ndaki hemşehri derneklerinin yöneticileri, üyeleri katıldı. Gölbaşı için birlikte çalışılması gerektiğinin ifade den Başkan DURUAY; “Gölbaşımızı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Sizler bugüne kadar ilçemiz için pek çok hizmette bulundunuz. Bundan sonra da yapacağımız her işte birlikte olacağız’’ dedi.

 

Toplantıda konuşan GÖLDER Başkanı Gürsel DEMİRCİ, ‘Dernekler olarak Gölbaşı Belediyesi’nin yapmış olduğu projeleri yakından takip ediyoruz. Başkanımız Fatih DURUAY’ a yapacağı tüm projelerde destek veriyoruz. İnşallah belediyemizin gerçekleştireceği projeler ile Gölbaşımız hak ettiği yere kısa sürede kavuşacak’  ifadelerini kullandı.

 

ARALIK AYINDA GEMİLER İNİYOR

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN’ ın da son açıklamasında müjdeli haberi verdiğini ifade eden Başkan DURUAY; “Sayın Bakanımız Ahmet ARSLAN’ ın açıklamalarını duydunuz, biz de daha önce söylemiştik. Gölün temizliğiyle ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Biz 15 gün önce görüştüğümüzde Aralık ayında gemilerin buraya indirileceğini söylediler. Sayın Bakanımız da bunu teyit eden bir açıklama yaptı basına. Bir ay içerisinde gemilerin Mogan Gölümüze ineceğini söylediler. Göreve ilk geldiğimiz zaman Mogan Gölü’nü temizleyeceğiz diye söz verdik. Konya Yolunu yapacağız diye söz verdik. Bazı arkadaşlar, siyasiler, kendi partimizin içinde yönetici konumunda olan insanlar dahil olmak üzere, bize güldüler. Bunun mümkün olmadığını söylediler ama geldiğimiz noktada Mogan Gölü hem Ankara’ya hem de Türkiye’ye kazandırılacak.Bu proje su temizliği konusunda dünyadaki en büyük ikinci proje. Avrupa’nın da en büyük iç su temizlik projesi” diyerek çalışmalarının önündeki hiçbir engelin kendilerini sekteye uğratamayacağını ifade etti. Ayrıca Başkan DURUAY, Konya Yolu projesinin de en yakın zamanda faaliyete geçeceğini kaydetti. Karayolları ile imzalanan protokollerin bakanlığa ulaştırıldığını belirten DURUAY, kısa sürede Konya Yolu projesinin de tamamlanacağını söyledi.

Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.