1. HABERLER

  2. Başkan Duruay Hemşeri Dernekleri İle Bir araya geldi
Başkan Duruay Hemşeri Dernekleri  İle Bir araya geldi

Başkan Duruay Hemşeri Dernekleri İle Bir araya geldi

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Çorumlular derneğinin düzenlediği kahvaltıda, hemşeri dernekleri ile bir araya geldi..

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Çorumlular derneğinin düzenlediği kahvaltıda, hemşeri dernekleri ile bir araya geldi..

Gölbaşı Çorumlular Derneği tarafından Mevlana Lokantasında düzenlenen kahvaltıya Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Gölbaşı’nda bulunan hemşeri dernekleri temsilcileri katıldı. Düzenlenen programda hem kahvaltı yaptılar hemde sohbet ettiler.

 Derneklerimiz ile bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor

    Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Derneklerin önemine değinerek; ‘Derneklerimiz ile bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor diyerek, ‘Hemşeri derneklerimizle bugün olduğu gibi her zaman el ele, gönül gönüle olduk. Tarihimize baktığımız zaman şehrin idaresinde bir çok vakıflar ve dernekler kurulmuş. Bu vakıflar sayesinde şehirlerimiz temizlenmiş ve güvenliği sağlanmış, fakire fukaraya kolkanat gerilmiştir. Gölbaşı’nın en büyük zenginliği hemşehri gruplarının çok olması ve bu gruplarının birbiriyle olan diyaloglarıdır. Hemşeri derneklerimizin bu tür organizasyonlar ile bizleri biraya getiriyorlar ve birlik beraberliğimizi sağlıyorlar". İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1271 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.