1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay sanayiciler genel kurulunda konuştu
Başkan Duruay sanayiciler genel kurulunda konuştu

Başkan Duruay sanayiciler genel kurulunda konuştu

Gölbaşı Sanayiciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurula, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Sanayiciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Aktay, Kooperatif yönetim kurulu üyeleri ve ü

A+A-

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay  Gölbaşı Sanayiciler Kooperatifi Genel Kurul toplantısında sanayi esnafına seslendi. Duruay konuşmasında, “Sanayi esnafımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Sanayi esnafımızın emeğini ve alın terini boşa çıkarmamak için belediye olarak üzerimize düşen bütün görevleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. 15 yıldır “yeşil alan” olarak gözüken sanayi sitemiz ilk defa yoğun çalışmalarımız neticesinde ‘ticari alan’ olarak kayıtlara geçmiştir” dedi. Duruay  sanayi esnafına “imar Barışı” kapsamında iskan belgelerini alabileceklerini söyledi.

“Yeni Sanayi Bölgesi Kurulurken Hiçbir Esnafımız Mağdur Edilmeyecek”

Genel Kurul toplantısında yeni sanayi bölgesi için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Duruay, “ Hiçbir sanayi esnafının mağdur edilmeden yeni sanayi bölgesine geçilecek. Mülk sahipleri ve ustalarımız bu durumdan oldukça karlı çıkacak “ dedi. Duruay  toplantıda ayrıca, yeni sanayi bölgesine geçileceği zaman sanayi esnafına yönelik olarak Sanayi Bakanlığı’nın alt yapı ve kredi desteğinin olabileceğini ifade etti. Duruay ,” Yeni sanayi bölgemizin kurulacağı alanda emsal değerlerin yükselmesi ile birlikte büyük bir nüfus artışı olacaktır.Bu durum esnafımızın yüzünü güldürecektir” dedi.

Bu haber toplam 2127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.