1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay, Sporcular ve Sporcu Aileleri ile İftar Yaptı
Başkan Duruay, Sporcular ve Sporcu Aileleri ile  İftar Yaptı

Başkan Duruay, Sporcular ve Sporcu Aileleri ile İftar Yaptı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye Spor Kulubü bünyesinde faaaliyet gösteren sporcular ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Spor Kulubü tarafından, Gölbaşı Belediye sporda spor yapan sporculara ve ailelerine iftar verildi. Gölbaşı Belediye spor tesislerinde gerçekleşen programa Ak Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin,Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye Spor Kulubü Başkanı Hayati Çal ve 2 bin sporcu ve ailesi katıldı.Başkan Duruay ve eşi Hatice Duruay iftar masaları dolaşarak Ramazan aylarını tebrik ettiler.

 

Bu terör belasını bu topraklardan hep birlikte söküp atacağız

 

Ak parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin yaptığı konuşmasında, bu terör belasını bu topraklardan hep birlikte söküp atacağız ifadelerini kullanarak konuşmasına şu şekilde devam etti.  ‘Rabbimn tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri kabul eylesin. Gölbaşı Belediye Başkanımız bir çok hizmetin yanında yaz aylarında, yaz spor okulları şeklinde çok güzel bir işe imza attılar.Spor çok güzel bir aktivite. Spor sağlıklı bir toplum olmak için, sosyalleşmek için çok etkili bir araç.Bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Çocuklarımız burada sporun farklı dallarında spor yaparak hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar, hem özgüvenlerini geliştiriyorlar, hem de yaşam kalitelerini yükseltiyorlar. Ben bundan dolayı saygı değer başkanımıza ve kulüp başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ülke olarak, Millet olarak acı  çok zor günlerden geçiyoruz. Bu zorlukların üstesinden hep birlikte geçeceğiz, Birbirimize kenetlenerek, birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirerek bu acı ve zor günleri geride bırakacağız.Bu terör belasını bu topraklardan hep birlikte söküp atacağız. ’ ifadelerini kullandı. 

 

“Biz Bir Aileyiz”

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptığı konuşmada; Ramazan ayının kaynaşma ve birleşme ayı olduğuna dikkat çekerken şunları söyledi:

 

‘Öncelikle İstanbul’da yaşanan  terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Saldırı da hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Mevlam tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin. Bir Ramazan’ında  sonuna yaklaştık. İnşallah Allah kazasız belasız bitirmeyi nasip eyler. Önümüzdeki Kadir gecemiz hepimize hayırlı olsun. Tabi bizlerin en büyük varlığı çocuklarımız bizlerin çocuklara verdiğimiz değeri burada ki katılım zaten belli ediyor. Bizim davetimize bu kadar ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu sene yaz okulumuz da 800 tane öğrenci var ve inşallah daha da artacak. Voleybol, Basketbol, Hentbol, Karate, ve son olarak da bayan futbol takımını kurduk. Çocuklarımıza verdiğimiz hizmet devam edecek. Tabi memleketimiz de son günde yaşanan bazı tatsız olaylar oluyor.’ İfadelerine değindi.

 

 

Bu haber toplam 1725 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.