1. HABERLER

  2. Başkan Duruay Ve Milletvekili Adayları Seçmenle Kucaklaştı
Başkan Duruay Ve Milletvekili Adayları Seçmenle Kucaklaştı

Başkan Duruay Ve Milletvekili Adayları Seçmenle Kucaklaştı

Başkan Duruay Ve Milletvekili Adayları Seçmenle Kucaklaştı

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayları Gölbaşı’nda seçmenlerle kucaklaştı.

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı, aday tanıtımına Gölbaşı İlçesi’nde devam etti.  Ak Parti 25. Dönem Ankara 1. Bölge Milletvekili adayları ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile birlikte saha çalışmaları kapsamında Gölbaşı sanayi esnafını ziyaret etti.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Başbakan danışmanı Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ertan Aydın’ın da katıldığı esnaf ziyaretinde Ankara 1 Bölge Milletvekilleri adayları ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Kutlu doğum haftası ve 3 ayların başlaması sebebiyle esnafa karanfil dağıttı. Sanayi esnafı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Duruay ve 25. Dönem Milletvekili adayları esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendiler.

GÖLBAŞI GEREKENİ YAPACAK

Esnaf ziyaretinin ardından Ankara 1. Bölge Milletvekili adayları Gölbaşı Belediye Başkanlığını ziyarette bulundular. Başkan Duruay’ı makamında ziyaret eden Milletvekili adayları ilçe merkezinde yapılan aday tanıtım toplantısına katıldılar. Ak adaylar toplantıda kendilerini tanıtarak seçmene bu seçimlerin öneminden bahsettiler. Çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Başkan Fatih Duruay yaptığı konuşmada 7 Haziran da yapılacak olan Genel seçimlerin öneminden bahsederek 7 Haziran Genel seçimlerinde Gölbaşı’nın üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğini belirtti.

7b5ayryv.gif

0lfapy0g.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 1190 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.