1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay yaşam merkezini tanıttı
Başkan Duruay yaşam merkezini tanıttı

Başkan Duruay yaşam merkezini tanıttı

Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkan’ı  Fatih Duruay inşaatı devam eden Eymir Aile Yaşam Merkezi’nde,  Eymir Mahalle sakinleriyle buluştu. AK Parti İlçe Başkan’ı Selim Akceylan, Eymir TOKİ yönetim kurulu üyeleri de katıldığı programda Başkan Duruay   2018 yılı içerisinde hizmete girecek Eymir Aile Yaşam Merkezi’ni tanıttı, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Duruay burada yaptığı konuşmada: “Gölbaşımızın ve Eymir Mahallemizin ihtiyaçları doğrulsunda burada çok amaçlı bir sosyal tesis yaptık. Bugün bu buluşmayı burada yapmamızın sebebi Eymir Aile Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmasını yakından görmenizi istememdir”dedi . Konuşmasında  Eymir Aile Yaşam Merkezi hakkında bilgi veren Duruay: “Eymir A Blok’ta kapalı havuz ve fitness merkezi, B Blok’ta düğün salonu, C Blok’ta ise derslikler, ofisler, sergi alanı, restoran ve kafeterya bulunuyor.Şuanda gördüğünüz gibi İnşaat çalışmalarının yüzde doksan beşi tamamlandı. Eymir aile Aile Yaşam Merkezi, Gölbaşı'ndaki vatandaşların neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek.Burada 110 kişilik konferans salonu, 530 m2’lik havuz alanı, 420 m2’lik fitness merkezi, 580 m2’lik 336 kişi kapasiteli düğün salonu, 300 m2’lik alana sahip derslikler, 114 m2’lik idari ofisler, 170 m2’lik sergi alanı, 345 m2’lik restoran bulunuyor.”dedi.

Toplantı Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay’ın ve Eymir Mahalle sakinlerinin Eymir Aile Yaşam Merkezi’nde incelemeler bulunması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 
Bu haber toplam 1942 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.