1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay ZİÇEV öğrencilerine diploma verdi
Başkan Duruay ZİÇEV öğrencilerine diploma verdi

Başkan Duruay ZİÇEV öğrencilerine diploma verdi

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Genel Merkezi’nde zihinsel engelli öğrenciler Tıp Bayramını kutladılar.

A+A-

ZİÇEV Genel Merkezi’nde törenle kendilerine sembolik olarak Tıp Fakültesi diploması verilen zihinsel engelli öğrenciler, hipokrat yemini ederek, kep attılar.ZİÇEV’in düzenleği törene;Gölbaşı Kaymakam’ı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ZİÇEV Genel Başkanı Ülay Karakoç, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen ve ilçe kurum müdürleri ve öğrenci aileleri katıldı.

Kep töreninde heyecanlı anlar yaşayan ZİÇEV öğrencilerine sembolik olarak hazırlanan Tıp Fakültesi diplomalarını Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay taktim etti.

ZİÇEV BAŞKANI ÜLAY:“ONLARA KİŞİLİKLERİNİ KAZANDIRMAK GÖREVİMİZDİR”

Programda konuşan ZİÇEV Genel Başkanı Ülay Karakoç Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgehan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. Programda ZİÇEV’li çocukların başarı öykülerini anlatan Karakoç: “Çocuklarımızın başarılarına şahit oldunuz. Herkes bunu kabul etsin ki zihinsel engellilik bir özelliktir. Ayrıca onlara kişiliklerini kazandırmak bizim görevimizdir. Eğitilerek bu çocukların pek çok işleri başarabileceğine inanmış kişileriz biz ve bunu da ispatlıyoruz. Bizim çocuklarımız bu çalışma faaliyetleri sonunda dünya çapında, Türkiye genelinde birçok başarı gösterdiler" dedi.

 

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.