1. HABERLER

  2. Başkan Duruay’dan Eğitime Büyük Katkı
Başkan Duruay’dan Eğitime Büyük Katkı

Başkan Duruay’dan Eğitime Büyük Katkı

Kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışını ilke edinen Gölbaşı Belediyesi, 2014 – 2015 Eğitim Öğretim yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte ilçe genelindeki okullarda kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

A+A-

Kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışını ilke edinen Gölbaşı Belediyesi, 2014 – 2015 Eğitim Öğretim yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte ilçe genelindeki okullarda kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

   
      HEDİYELER BAŞKAN DURUAY’DAN

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yarıyıl tatiline girecek öğrencileri ziyaret ederek kitap hediye etti.

Zekiye Emin Kanıpek Anaokulu, Şahin Sevin İlkokulu ve Şehit Bülent Göçer Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Duruay, öğrencilerin yoğun sevgisi ile karşılaşırken, öğrencilerin okuduğu ‘Fatih’in İstanbul’u Fethettiği Yaştasın’ adlı şiirle karşılanmanın mutluluğunu da yaşadı. Hediyeleri elleri ile öğrencilere veren Başkan Duruay öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Başkan Duruay gerçekleştirdiği ziyaretinde öğretmen ve öğrencilerin istek ve taleplerini de dinleyerek tek tek not aldı.

İlçe genelinde gerçekleştirilen kitap dağıtım çalışmasında okul öncesi, ilk ve orta okullar olmak üzere toplam 15.415 öğrenciye Milli Eğitim Bakanlığı’nca seçilen 100 Temel Eser’den çeşitli örnekler hediye edilirken, öğrencilerde kesintisiz eğitim şuurunu oluşturmak, sosyal ve eğitsel gelişmelerine ve yeteneklerine katkı sağlamak, kitap alma imkanı olmayanlara kitap okuma fırsatı vermek ve kitap okumaya teşvik amaç edinildi.

BAŞKAN DURUAY TEMENNİLERİNİ İLETTİ

Ziyaretinde yaptığı açıklamasında ise Başkan Duruay, öğrencilere dilek ve temennilerini iletti. Duruay, “Ülkemizin  yarınları, geleceği, sizlerin omuzları üzerinde yükselecek. Sizlerin akademik, duygusal ve sosyal olarak nitelikli eğitim almanız ve sağlıklı nesiller olarak yetişmeniz en önemli hedefimizdir. Bu yılda öğretim yılının yarısını tamamladınız. Artık biraz dinlenme zamanı. Bu kısa dinlenme fırsatında sizlerin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığımızın önerdiği eserler arasından özenle seçilmiş elinizdeki kitapları hediye ediyoruz. İnşallah 14 günlük tatilinizde bu kitaplar hem hoş vakit geçirmenize hem de gelişimize katkı sağlayacaktır. Güzel bir yarıyıl tatili geçirmezi dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.