1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay'dan esnaf ziyareti
Başkan Duruay'dan esnaf ziyareti

Başkan Duruay'dan esnaf ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında düzenlediği esnaf ziyaretleri programlarına katıldı.

A+A-

Başkan Duruay, SKM Başkanı Namık Kemal Doğan ile birlikte Esnaf ve Kefalet Kooperatifi ve Bahçelievler Mahallesi esnafı ile bir araya geldi.

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması için vatandaşları bilgilendirmek amacıyla esnaflarla görüşen Başkan Duruay, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmaya devam ediyor.

Gölbaşı için çalışıyoruz

Gölbaşı’na 15 yılda yapılan yatırımlardan daha fazlasını bu dönemde gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Duruay,  Gölbaşı için seferber olduklarını söyledi.

Güçlü bir Türkiye için “Evet”

Duruay, 16 Nisan’da yapılacak referandumda evet oyu isteyerek,  “Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da  o kadar evet çıkacağına inanıyorum” dedi.

Referandum öncesi sağduyu ve destek çağrısı yaparak, esnaflara süreçle ilgili detaylı bilgi veren Duruay, şunları kaydetti:

“Güçlü bir Türkiye için yeni sistem oldukça önemli bir yere sahip. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Türkiye’nin geleceği açısından da çok önemlidir. İnanıyorum ki vatandaşlarımız en doğru kararı verecektir.”

Bu haber toplam 1381 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.