1. HABERLER

  2. Başkan Duruay'dan İş Adamları’na İftar Yemeği
Başkan Duruay'dan  İş Adamları’na İftar Yemeği

Başkan Duruay'dan İş Adamları’na İftar Yemeği

Başkan Duruay'dan İş Adamları’na İftar Yemeği

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayı nedeniyle sürdürdüğü iftar yemeklerine devam ediyor. Duruay son olarak işadamlarına iftar yemeği verdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayı nedeniyle sürdürdüğü iftar yemeklerine devam ediyor. Duruay son olarak işadamlarına iftar yemeği verdi. Başkan Duruay,  Gölbaşı’nda iş sektörünün önde gelen temsilcilerine iftar yemeği verdi. Yaklaşık 80 davetlinin katıldığı iftar yemeğinde ATO başkanı Salih Bezci ve bir çok davetli hazır bulundu. İftarda Gölbaşı’nda iş dünyası ve istihdam imkanları konuşuldu.

Gölbaşı Sizlerin Sayesinde İlerliyor

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında ‘  Gölbaşı sizlerin sayesinde ilerliyor’ dedi. Başkan Duruay, ‘ Gölbaşı’nda yapmış olduğunuz yatırımlar ve iş imkanları sayesinde  Gölbaşı’nın büyümesine yardımcı oluyor, istihdama katkı sağlıyorsunuz. Gölbaşı’nda bir çok vatandaşımız sizlerin yatırımları sonucunda hayatlarını idame ettiriyorlar. Gölbaşı’nın daha ileri bir noktaya gelmesi için sizlerden Gölbaşı’na daha fazla yatırım yapmanızı istiyorum. Bu zamana kadar Gölbaşı’na yapmış olduğunuz yatırımlardan dolayı teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı. İş adamları da Başkan Duruay’ a vermiş olduğu iftar yemeğinden dolayı teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1538 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.