1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay'dan Kadınlar Günü mesajı
Başkan Duruay'dan Kadınlar Günü mesajı

Başkan Duruay'dan Kadınlar Günü mesajı

Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkan’ı  Fatih Duruay 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile yazılı bir mesaj yayınladı. Duruay mesajında "Fedakarlıkları, emekleri, sevgileri,merhametleriyle ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten, kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Duruay mesajında: “Peygamber Efendimiz, ‘Cennet anaların ayağının altındadır buyurmuştur’. Bizler bu anlayış ve kültür dairesi içerisinde yetişmiş  milletiz.Kadına her zaman hak ettiği değeri veren, bir milletin evlatlarıyız.Günümüzde de iş dünyasından, siyasete ve ekonomiye kadar hayatın her alanında başarılı çalışmalara imza atan kadınlar, ülkemize umut ve güven vermektedir. Ne yazık ki bizim değerler dünyamızdan nasibini almamış kişiler tarafından “kadına şiddet” uyguladıklarını yazılı ve görsel medyadan takip ediyoruz. Kadına yönelik her türlü şiddeti ve kötü muameliyi kınıyoruz.” dedi

Açıklmasında Gölbaşı Belediyesi’nin kadınlara yönelik çalışmalarına da dikkat  çeken Duruay: “Belediyemiz olarak Kadınlarımızın sosyalleşmesi ve hoş vakit geçerbilmesine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Kadınlarımızın hayat şartlarını daha da iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.2018 yılı içerisinde hizmete açacağımız Eymir Aile Yaşam Merkezi ve Mevlana Spor Merkezi’de kadınlara yönelik yaptığımız alanlarla Gölbaşı’nda bu konuda önemli bir açığı dolduruyoruz” dedi.

 
Bu haber toplam 1437 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.