1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay'dan o haberlere tepki
Başkan Duruay'dan o haberlere tepki

Başkan Duruay'dan o haberlere tepki

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, medya organlarında çıkan haberlere tepki gösterdi.

A+A-

Bazı medya organlarında çıkan “Duruay’ın Hayaline Gökçek Engeli!” Şeklindeki haberlere Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay açıklama yaparak “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek Engel Değil tam aksine her daim destek olmuş ve ilçemizi daha yaşanılabilinir bir ilçe haline getirmemize katkı sağlamıştır” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesine Gölbaşı Belediyemiz tarafından yer tahsisi yapıldığı ve bir takım hayallerimizin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek tarafından engellendiği haberler gerçek dışı ve asılsız olduğunu belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay “Öncelikle söz konusu arsanın Maliye Bakanlığına ait bir hazine arsası olduğunu ve bu arsanın Gölbaşı Belediyemize devir yapılmadığını kamuoyuna tekrar paylaşalım. Bu arsa Gölbaşı Belediyemize tahsis edilmiş sadece kullanım hakkı verilmiş bir alandır. Çıkan haberlerde yapılması sözde uygun olmayan projenin Söz konusu alanda arsanın tahsisi belediyemiz tarafından yapılmıştır. Gölbaşı Belediye Meclisimizden geçtiği de doğrudur. İlçemize yapılan hizmetin iyiliği ya da kötülüğü şeklinde değerlendirmemiz söz konusu değildir. Ankara büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek Bey bu alanda bir çalışma yapmak istemiş ise bu ilçemize verdiği değeri gösterir. Kendilerine İlçemize sağladıkları katkılardan dolayı da Teşekkür ederim. Ayrıca bizim seçim bildirgemizde olan ve bu alan için tasarlanan projelerimizi yapmamıza da engel teşkil etmemektedir. Söz konusu arsanın yaklaşık 68 dönümünü Spor Bakanlığına tahsisini yaptık. Tahsis edilen alanda şuanda proje üzerinde çalışılıyor. Çok yakında ilçemize çok amaçlı bir spor tesisi yapılacaktır” diyerek konuştu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay son olarak “Göreve geldiğimiz günden itibaren eleştiriye açık bir şekilde parti, mezhep, ocu, bucu, şucu ayırımı yapmadan bir belediye yönetiyoruz. İlçemizin her daim aydınlanmasını ve bilgi sahibi olmalarını sağlayan medya kuruluşlarının da gerçek dışı ya da asılsız haberler yaparak değil, doğruyu yazarak halkımızı bilgilendirmelerini beklerim.  Bizlere her daim ulaşarak alamadıkları bir cevap olmadığı düşünüyorum. Biz görevimizin gereği olarak çalışmalarımıza projelerimize ve hayallerimize yoğunlaşarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Takdir Halkımızın” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2448 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.