1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BAŞKAN GÖKÇEK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN GÖKÇEK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bürokratlarıyla yaptığı inceleme ve denetim gezilerini Sincan’da sürdürdü.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bürokratlarıyla yaptığı inceleme ve denetim gezilerini Sincan’da sürdürdü.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın da eşlik ettiği incelemelerde Başkan Gökçek, faaliyetleri yerinde izledi, eksiklikleri tespit etti, çalışmaların hızlandırılması için talimatlar verdi.

Başkan Melih Gökçek, Büyükşehir’in çalışmalarını denetim gezisinin ikinci gününde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kamil Kılıç, Genel Sekreter Yardımcısı Balamir Gündoğdu, EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu,  ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Osman Özbayrak, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes, Zabıta Daire Başkanı Mehmet Ercan, Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz ve ANFA Genel Müdürü Ferhat Ertürk ile Sincan’da yarım kalan turuna devam etti.  

Bürokratları ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile Büyükşehir Belediye Binası’nda buluşan Başkan Gökçek, ilk durak olarak Şaşmaz Kavşağı’nda incelemeler yaptı. Bölge trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak projede gelinen son noktayla ilgili bilgi alan Başkan Gökçek, en kısa sürede bitirilmesi talimatı verdi.

İncelemelerini İstasyon Caddesi’nde sürdüren Başkan Gökçek, caddenin yeniden ele alınarak, yağmur suyu ızgaralarının, asfaltının, orta refüj ve kaldırımlarının yeniden ele alınmasını istedi. Ardından Sincan girişindeki Atatürk Caddesi üzerindeki kavşakta durarak, düzenlemelere ilişkin yerinde bilgi alan Başkan Gökçek, Mustafa Tuna’dan aldığı bilgiler doğrultusunda yapılacak kavşak düzenlemeleriyle ilgili talimat verdi.

Atatürk Caddesi’nin kaldırımlarının bozuk olan bölümlerinin de hızla değiştirilmesini isteyen Başkan Gökçek, güzergah boyunca gördüğü boş arazilerle ilgili de bürokratlarından bilgi alıp, uygun alanlarda spor alanı ve park yapılması noktasında araştırmaların yapılıp, uygun projelerin yürütülmesini istedi.  

- SİNCAN’IN UZUN PARKINA REVİZE SÖZÜ

Sincanlıların “Uzun Park” olarak bildiği Şehit Rıdvan Süer Parkını da gezen Başkan Gökçek, çocuklarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. Çocuklardan parkla ilgili taleplerini soran Başkan Gökçek, parka çocuk oyun grubu, pergole, fitnes aletleri takviyesi yapılacağı, top oynama ve penaltı sahaları oluşturulacağı müjdesini verdi.

İncelemeleri boyunca asfalttan kaldırıma, yeşillendirme çalışmalarından eksik kalan yerlerin ağaçlandırılmasına kadar pek çok konuda talimatlar veren Başkan Gökçek, büyük proje ve inşaat sahaları ile Büyükşehir Belediyesi yetki alanındaki cadde, bulvar, park ve imar alanlarında gezilerini sürdürdü.

 

Bu haber toplam 1019 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.