1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BAŞKAN GÖKÇEK'E 2 ÖDÜL DAHA
BAŞKAN GÖKÇEK'E 2 ÖDÜL DAHA

BAŞKAN GÖKÇEK'E 2 ÖDÜL DAHA

BAŞKAN GÖKÇEK'E 2 ÖDÜL DAHA

A+A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Buhara Dergisi tarafından “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ve “Siyaset Onur” ödüllerine layık görüldü.  

Başkent’teki başarılı çalışmalarıyla son yıllarda pek çok ödül kazanan  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, iki anlamlı ödül de Buhara Dergisi’nden geldi.

Her sene çeşitli konularda yılın  “En İyi”lerini seçen Buhara Dergisi, bu sene dördüncüsünü düzenlediği “Buhara 4. Medya Ödülleri”nde sanat, siyaset ve iş dünyasından halk oylaması ile seçilen başarılı isimlere ödüllerini verdi.

Vatan Şaşmaz ve Elif Güvendik'in sunumuyla Rixos Otel’de  düzenlenen ödül töreninde Başkan Gökçek’in ödüllerini, Başkan adına Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.

 

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR’E ÖDÜL YAĞMURU…

Başkan Melih Gökçek’i “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ve  “Siyaset Onur” ödülleriyle taçlandıran Buhara Dergisi;   rekreasyon alanı ve yeşillendirme konularında Ankara’nın diğer illere örnek olan çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül’e de “Yılın Bürokratı Onur” ödülünü verdi. 

 

-SANATÇILARDAN ESENBOĞA HAVALALANI YOLU VE REKREASYON ALANLARINA ÖVGÜ…

 Çeşitli ödüllere layık görülen sanatçılardan Özgün, Zeynep Mansur, Nadide Sultan, Safiye Soyman, Pınar Dilşeker ve “Yılın Çıkış Yapan Ankara Sanatçısı” seçilenHüseyin Kağıt, ödüllerini alırken, “Ankara’nın son yıllarda rekreasyon alanlarıyla yemyeşil hale geldiğini ve Esenboğa Havaalanı Yolu’ndaki Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemeleri ile gurur duyduklarını” söylediler.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Yelken Federasyonu Başkanı Ahmet Gençtürk, işletme sahibi Yaşar Alkaya ile Sabah Gazetesi çeşitli ödüllere layık bulunurken, “Yılın Sosyal Yardım Programı” ödülünü de Beyaz TV’deki “Uzat Elini” programıyla Esra Arslan aldı.

Bu haber toplam 1714 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.