1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Başkan Gökçek'ten çocuklara bayram hediyesi
Başkan Gökçek'ten çocuklara bayram hediyesi

Başkan Gökçek'ten çocuklara bayram hediyesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaralı çocukları, top, oyuncak ve şeker dağıtarak sevindirdi.

A+A-

Başkan Gökçek vatandaşlarla bayramlaşmak için dizayn edilen otobüsün üzerinden kendi elleriyle çocuklara top ve değişik bayram armağanlarını dağıtmaya  konvoyun hareket noktası Altınpark’ta başladı.

Altınpark’tan çıkan konvoy, önce Pursaklar'a hareket etti. Yol boyunca kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşların bayramlarını kutlayan Başkan Gökçek, çocuklara da bayram armağanlarını vermeyi ihmal etmedi.

Pursaklar’a ulaşan konvoy, mahalle mahalle ilçeyi gezerek hem vatandaşlarla bayramlaştı hem de çocuklara armağan dağıtmaya devam etti.

Pursaklar’dan sonra bayramlaşmanın 2. adresi Çubuk oldu. Armağan konvoyu Çubuk’ta Belediye Başkanı Tuncay Acehan tarafından karşılandı. İki başkan birlikte  ilçeyi  mahalle mahalle dolaşarak hem bayramlaşma hem de armağan dağıtımını birlikte gerçekleştirdiler.

Günün son durağı ise Akyurt oldu. Burada  Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ı makamında ziyaret eden Başkan Gökçek, kısa sohbetten sonra, birlikte bayramlaşma otobüsüne döndüler. Akyurtluların yoğun sevgi gösterileri sırasında cep telefonuyla görüntü alan Başkan Gökçek havanın karardığı saatlere kadar Akyurt’ta vatandaşlarla bayramlaştı. Yol boyunca bekleyen binlerce çocuk da hediyelerine kavuşmanın mutluluğunun yanında kendileri için imal edilen şekerlerin tadına varmanın mutluluğunu yaşadı. 

Bu haber toplam 1806 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.