1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Gökçek'ten çocuklara bayram hediyesi
Başkan Gökçek'ten çocuklara bayram hediyesi

Başkan Gökçek'ten çocuklara bayram hediyesi

Başkan Gökçek'ten çocuklara bayram hediyesi

A+A-

 Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tatilini Ankara'da geçiren vatandaşlarla bir araya geldi, bayramlarını kutladı, çocuklara hediyeler dağıttı.

         Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Gölbaşı, Altındağ, Mamak, Pursaklar ve Keçiören ilçelerini dolaşan Başkan Gökçek, vatandaşla sohbet etti, sorunlarını dinledi, bayramlarını kutladı ve özellikle dağıttığı hediyelerle çocuklara ikinci bir bayram yaşattı.

             Özel dizayn edilen otobüsün üzerinde mahalleleri tek tek dolaşarak Ankaralılarla bayramlaşan Başkan Gökçek, bir taraftan da çocuklar başta olmak üzere kendisini karşılayan Başkentlilere top ve değişik hediyeler verdi. İlçelerin önemli cadde ve sokaklarından otobüsle geçerek vatandaşları selamlayan Başkan Gökçek’e, Ankaralılar büyük sevinç gösterisinde bulundular. 

 

-BAŞKAN GÖKÇEK: “BAYRAM DEMEK, BARIŞ DEMEK”

          İlçe sokaklarında, meydanlarında toplanan Başkentlilerin bayramını kutlayan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

         “Mübarek Kurban bayramınızı tebrik ediyorum. Allah daha nice bayramlara ulaştırsın. Bayram demek; barış demek, çocukları sevindirmek demek, küsleri barıştırmak demek.  Onun için Ankara’nın dört bir tarafındayım, sizlerleyim. Bu bayramda ben de belediye başkanınız olarak bir yere gitmeyip, Ankara’da sizlerle bir arada olmak, özellikle çocukları sevindirmek istedim. Şimdi benim sizden bir istirhamım, bir isteğim var. Aramızda, içimizde, yakınımızda, ana babamızla, akrabalarımızla, komşumuzla zaman zaman küslüğümüz oluyor. Bu küslükten vazgeçeceğiz. Bayram günü demek barışma günü demek." 

Başkan Gökçek, ülkeler arasında savaşlar yaşandığını, bu savaşlarda insanların büyük zarar gördüğünü belirterek, "Türkiye’de nasıl böyle güzel bayram sevinci yaşıyorsak, İnşallah; Suriye’de,  Irak’ta, Afrika'da, Myanmar’da bütün müslümanların bayram sevinci yaşayacakları günleri görürüz" dedi.

 

-7’DEN 70’E BAYRAM MUTLULUĞU…

Altınpark’tan çıkış yapan konvoyla;  Altındağ, Mamak, Pursaklar ve Keçiören ilçelerini gezen Başkan Gökçek’e, vatandaşlar yol boyunca sevgi gösterisinde bulundu.

Cadde ve sokak aralarından geçen konvoydan Başkan Gökçek’in vatandaşlara dağıttığı hediyelere 7’den 70’e herkes ilgi gösterdi. Mahallelerde kurulan bayramlaşma ve hediye dağıtım alanlarında toplanan kalabalık, Başkan Gökçek’in gelmesiyle birlikte bayramlaşmak için sıraya girdi. Gerekli önlemler alınarak alanda izdiham olmasına izin verilmedi, bu sayede vatandaşlardan bayramlaşmayan ve hediyesini almayan kalmadı.

Başkan Gökçek, özellikle kendisiyle bayramlaşmak için gelen çocuklara hediyelerini ve şekerlerini verirken, isteklerini de geri çevirmeyerek fotoğraf çektirdi.  Çocuklar, sokak ve alanlardan, bayram hediyelerine kavuşmanın mutluluğuyla ayrıldılar.

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.