1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek ekmek dağıtımı yaptı
Başkan Şimşek ekmek dağıtımı yaptı

Başkan Şimşek ekmek dağıtımı yaptı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sokağa çıkma yasağının ardından Vefa Sosyal Destek Grubu ve belediye ekipleriyle birlikte sokağa çıkamayan vatandaşlara ekmek dağıttı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sokağa çıkma yasağının ardından Vefa Sosyal Destek Grubu ve belediye ekipleriyle birlikte sokağa çıkamayan vatandaşlara ekmek dağıttı. Sokak sokak gezen Başkan Şimşek, vatandaşlara evde kal çağrısında da bulundu.

İçişleri Bakanlığınca  iki gün sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından Gölbaşı Belediyesi ekipleri, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için mahalle mahalle, sokak sokak ekmek dağıtıyor.

Gölbaşı Belediyesi’ne bağlı ekipler ve Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri merkez mahallelerden Gölbaşı’nın en ücra köşesine kadar, vatandaşların mağdur olmaması için ekmek dağıtımı yaptı.

Çalışmalara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de katılırken, Başkan Şimşek kendisi de ekmek dağıtımı yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için 54 mahallede sokak sokak ekmek dağıtımı yaptıklarını belirten Başkan Şimşek “Yasak süresi boyunca ekiplerimiz mahalle ve sokaklarımızda araçlarla ekmek sevisine devam edecektir. En temel besin maddesi olan ekmeği Gölbaşılı hemşehrilerimize ulaştırmak için sabah erken saatlerde personelimizi ve belediye araçlarımızı seferber ederek ulaştırmış olduk. Hijyen ve temizliğe dikkat edecek şekilde hazırlanan personelimiz, İki gün boyunca başta ekmek hizmeti olmak üzere yaşlılarımızın ve zaruri ihtiyaçlar için vatandaşlarımızdan bizlere ulaşacak bütün talepleri değerlendirmeye alacak ve gerekli gayreti göstermeye çalışacağız.” Dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, ayakkabılar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: açık hava

Bu haber toplam 5344 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum