1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Başkanı Melih Gökçek İmam Hatip Lisesi mezunlarıyla buluştu
Başkanı Melih Gökçek İmam Hatip Lisesi mezunlarıyla buluştu

Başkanı Melih Gökçek İmam Hatip Lisesi mezunlarıyla buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Merkez İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Vakfı (MİHVAK) tarafından Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen iftara katıldı.

A+A-

İftara, Başkan Gökçek’in yanı sıra Ankara Milletvekili Aydın Ünal, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çok sayıda bürokrat, okul ve vakıf yönetimi, İmam Hatip'li öğrenci ve velilerinden oluşan 5 bine yakın vatandaş katıldı.

Başkan Gökçek, iftarda yaptığı konuşmada, “Bir zamanlar hor görülen ve devamlı engellenmeye çalışılan İmam Hatipler, bugün en gözde okullar, en fazla tercih edilen okullar olmaya başladı. Bu konuda en büyük emek, hiç tartışmasız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan. Ona şükranlarımızı sunuyoruz, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi'nin, yenilendikten sonra mükemmel bir okul haline geldiğini ifade eden Gökçek, okulun yanında yeni bir okul inşa edileceğini bildirdi. Gökçek, “İnşallah onun da açılışını, Cenab-ı Allah, bizlere nasip eder” dedi.

Okul Müdürü M. Fatih Zengin de okula bugüne kadar maddi manevi destek olan bir çok kişi ve kuruma teşekkürlerini ileterek “Yeni dönem inşaatında ve inşaat sonrası çevre düzenlemesinden temizliğine, bakımına her türlü sosyal ve kültürel programlarına kadar desteklerini esirgemeyen sürekli yanımızda olan İbrahim Melih Gökçek Başkanımızın şahsına, Büyükşehir yetkililerine teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, okulun bahçesini dolduran 5 bine yakın davetli,  orucunu açtı.

Bu haber toplam 1931 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.