1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Başkent'te yeni havuzlar
Başkent'te yeni havuzlar

Başkent'te yeni havuzlar

Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde görsel güzelliği artırmak amacıyla meydan ve kavşaklara yaptığı dekoratif süs havuzlarına yenilerini ekliyor. Proje kapsamında Bağlum, Keçiören Tepebaşı, Basınevleri ve Sincan’daki büyük boyutlu havuzların yapımı tama

A+A-

   Ankara ve bağlı ilçelerinde bugüne kadar değişik ebat ve mimari tasarımlarda onlarca süs havuzu yapan Büyükşehir Belediyesi, özel led aydınlatmalarla ışıklandırdığı havuzlarla bölgenin yaşamına renklilik kazandırıyor. Dekoratif süs havuzlarına yerleştirilen fıskiye ve hayvan figürleri de ortama görsel zenginlik katıyor.  

Başkent genelinde 2013 yılından bugüne kadar 123 adet dekoratif süs havuzu yapan Büyükşehir Belediyesi, yeni havuzların yapımını da devam ettiriyor. Kavşakları ve meydanları süs havuzları ile donatan Büyükşehir Belediyesi sadece 2016 yılında 19 adet dekoratif süs havuzunun yapımını gerçekleştirdi.

        Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nca Ankara’ya 4 yeni süs havuzu daha kazandırıldı. Bağlum, Keçiören Tepebaşı, Basınevleri ve Sincan’daki havuzların yapımı da tamamlandı.

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, “Her geçen gün Ankara’yı yeniliyor, güzelleştiriyor ve yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Kent estetiğine katkı sağlayacak görsel tasarımlarla halkımıza yenilikçi bir Başkent sunuyoruz” dediler.

Bu haber toplam 2090 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.