1. HABERLER

  2. Bayan ustalara sertifika
Bayan ustalara sertifika

Bayan ustalara sertifika

Seramik yer ve duvar karosu kaplamacılığı meslek edindirme kursundan mezun olan 25 bayan için Gölbaşı’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

A+A-

İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV) tarafından “İlk işim okullarda değişim” projesi kapsamında bayanlar için açılan seramik yer ve duvar karosu kaplamacılığı meslek edindirme kursundan mezun olan 25 bayan için Gölbaşı’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre Merkezindeki törende kursiyerlerin sertifikaları törenle dağıtıldı. Törene Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve eşi Seher Odabaşı’nın yanı sıra Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut ile Kale Grubu yöneticileri katıldı.

“GÖLBAŞI İÇİN MUTLULUK VERİCİ”

Sertifika dağıtım töreninde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; vakfın 2009’dan bu yana sürdürdüğü eğitim faaliyetleri içinde bu yıl 25 kursiyerle Gölbaşı’nı tercih etmesinin kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi.

Eğitimlerini sürdürürken Ahiboz İlköğretim Okulu’nun tuvaletlerini seramik işçiliği ile inşa ederek güzel bir eser bırakan kursiyerleri tebrik eden Başkan Odabaşı, “Bu organizasyonda emeği geçen vakfa, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi olarak, hem meslek edindirmeye yönelik, hem de sosyal içerikli faaliyetlerin daima destekçisi olacaklarını da ifade etti.

Davetliler, program sonunda 25 bayan tarafından tadilatı yapılan Ahiboz İlköğretim Okulu’nun açılışını yaptılar.

Bu haber toplam 1308 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.