1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bayram Türkmez Mogan'ın geçmişine ışık tuttu
Bayram Türkmez Mogan'ın geçmişine ışık tuttu

Bayram Türkmez Mogan'ın geçmişine ışık tuttu

Gölbaşı'nın emektar gazetecisi Bayram Türkmez Mogan'ın hikayesini anltan bir kitap yazdı.

A+A-

Gölbaşı'nın emektar gazetecisi Bayram Türkmez Mogan'ın hikayesini anltan bir kitap yazdı. "Ah Mogan Vah Mogan" adlı kitapta Mogan Gölü'nün temizliğiyle ilgili tarihsel gelişmelere yer verildi. 

Mogan Gölü'yle ilgili gelişmelerin anlatıldığı kitabın yazarı Bayram Türkmez Mogan Gölü'yle ilgili medyada yer alan haberlere kitapta yer alırken, geçmiş zamanda siyasilerin gölle ilgili verdiği demeçlere de kitabında yer verdi. 
Bayram Türkmez imzalı kitabını gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu ve Gölbaşı Net Haber Gazetesi sahibi Yakup Karagöz'e de hediye etti. 

SON GASTE Genel Yayın Yönetmeni ve imtiyaz sahibi Özcan Aydoğdu "Böyle bir eseri Gölbaşı'na kazandıran ve gelecek yıllarda Mogan Gölü'yle ilgili kaynak olacak bir kitabı hazırlayan Bayram Türkmez'e teşekkür ederiz. Mogan Gölü'yle ilgili gelişmelerin kronolojik şekilde detaylı bir şekilde anlatıldığı kitap olmuş. Bu eser biz yerel gazecilere de umarım ilham kaynağı olur. Bayram Türkmez Gölbaşı'nda emeği bulunan bir ağabeyimiz ve uzun yıllar gazetecilik mesleğini icra etmesinden dolayı ilçemizin hafızalarından biridir. Yakın zamanda kendisinin Gölbaşı'nın siyasi gelişmelerinin de bulunduğu bir kitabı çıkarmasını bekliyoruz." dedi.  

Bu haber toplam 2945 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.