1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Belediyeden eğitime destek
Belediyeden eğitime destek

Belediyeden eğitime destek

Gölbaşı Belediyesi tarafından Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) hazırlanan lise 11. ve 12. sınıf öğrencilerine “YGS Son 10 Yılın Çıkmış Soruları ve Çözümleri” soru bankası kitabı dağıtıldı.

A+A-

Öğrenciler için hazırlanan soru bankasında, Türkçe, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din Kültürü, Matematik, Geometri, Analitik Geometri, Fizik, Biyoloji ve Kimya derslerinin son 10 yıl içerisinde çıkmış soruları ve çözümleri yer alıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, öğrencilerin kendileri için belirlediği en büyük hedeflerin YGS’yi başarılı bir şekilde atlatarak istedikleri bölümleri okuyabilmeleri olduğunu belirtti.

Mart ayında yapılacak olan sınavda öğrencilere fayda sağlamak amacıyla Gölbaşı Belediyesi’nin YGS için sınav soruları ve çözümlerinden oluşan kitabı hazırladığını ifade eden Duruay, “Bu zorlu yolda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Gölbaşı Belediyesi olarak eğitim-öğretim alanında geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanındayız” dedi.

Üniversite sınavına girmek isteyen öğrenciler de,  soru bankası kitaplarını Gölbaşı Belediyesi’nin Kültür  ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edebiliyor.

Bu haber toplam 1247 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.