1. HABERLER

  2. Belediyeden eğitime destek
Belediyeden eğitime destek

Belediyeden eğitime destek

Gölbaşı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda eğitime büyük destek vererek, her gün 300 öğrencinin ücretsiz olarak Kültür merkezinden yararlanmaları için çeşitli imkânlar sunuyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda eğitime büyük destek vererek, her gün 300 öğrencinin ücretsiz olarak Kültür merkezinden yararlanmaları için çeşitli imkânlar sunuyor.

Gölbaşı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda eğitime büyük destek veriyor. Necip Fazlı Kısakürek Kültür Merkezinde her gün 300 öğrencinin faydalanması için çeşitli imkânlar sunuyor. Kültür Merkezinde hafta içi her gün 300 öğrenciye ilköğretim 2.3.4.5.6.7 ve sınıf öğrencilerine her dersinde uzman hocalar tarafından Türkçe, Sosyal, Matematik ve Fen Bilgisi dersleri veriliyor.

3000 Kitaplık Kütüphane

Öğrencilere okullarında verilen ders ve ödevlerini araştırma için Kültür Merkezinin 3000 kitaplı kütüphanesinden faydalanıyorlar. Kütüphanede her türlü eserin bulunması öğrenciler için büyük bir fayda sağlıyor.

20 Bilgisayarlı, Bilgisayar Sınıfı

Ayrıca Kültür Merkezinde bulunan 20 bilgisayarlı bilgisayar sınıfından toplam 200 öğrenci faydalanıyor. Öğrenciler ayrıca Bilgisayar öğretmenleri sayesinde bilgisayar dersleri alarak kendilerini geliştirme imkânı buluyorlar. Öğrenciler ayrıca derslerini ve ödevlerini bilgisayar sınıfından araştırma imkânı da buluyorlar.

Oyun Parkında Doyasıya Eğleniyorlar

Kültür merkezinde bulunan oyun gruplarından öğrenciler teneffüslerde ve ders aralarında doyasıya eğlenme imkânı buluyorlar. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Eğitime büyük destek verdiklerini belirterek; “Öğrenciler bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Kültür merkezlerimizde oluşturduğumuz böyle bir imkândan tüm öğrencilerimizin faydalanmasını istiyoruz. Öğrencilerimizin eğiminde az da olsa katkı sağlıyorsak ne mutlu bize’ dedi.

Bu haber toplam 1575 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.