1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Berat Çakır: Allah'a havale ediyorum
Berat Çakır: Allah'a havale ediyorum

Berat Çakır: Allah'a havale ediyorum

Ankara Büfeciler Odası Başkanı Berat Çakır, Gezi Parkı'na destek adı altında yapılan eylemler sebebiyle büfe esnafının büyük zarar gördüğünü belirtti.

A+A-

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Berat Çakır, “Gezi Parkı eylemi adı altında başlatılan fakat sokaklardaki şiddet eylemleri tamamen kontrolden çıkmış amacına uygun olmayan bir hale geldi. Başta kamu binaları olmak üzere, özel sektör ve işyerlerinde büyük maddi zarar meydana gelmiştir. Ankara’da illegal gösteri düzenleyen kişileri, bu kişilere yardım edenleri, destekleyenleri sektörümüz adına şiddetle kınıyoruz.  Eylemlerin yapıldığı Kızılay, Cebeci, Kavaklıdere Tandoğan ve benzeri semtlerimizde yaptığımız işyeri ziyaretlerinde illegal gösterilerde büfelerin zarar gördüğünü, camlarının kırıldığını ve hiçbir şekilde iş yapamadıklarını, bazı büfelerimizin talan edildiğini ve işyeri sahiplerinin çaresiz olduğunu gördük. İllegal gösterilerde 2 büfemiz göstericiler tarafından yakılmış ve bu büfe sahiplerimiz evlerine ekmek götüremez duruma gelmiştir.” dedi.

YAKIP YIKANLARI ALLAH’A HAVALE EDİYORUM

Büfe esnafının yapılan eylemlerde büyük zarar gördüğünü hatırlatan Başkan Çakır, Ankara’daki Gezi Parkı Eylemi adı altında yapılan illegal gösterilerde, eylem yapılan semtlerimizdeki büfecilerimiz yüz binlerce lira zarar etti. Ortalığa cehenneme çeviren, halkın huzurunu bozan bu eylemcileri Allah’a havale ediyorum" ifadelerini kullandı

Bu haber toplam 3470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum