1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş Çete'yi satıyor
Beşiktaş Çete'yi satıyor

Beşiktaş Çete'yi satıyor

Yönetim UEFA’nın men kararının ardından 1 yıllık maliyetleri 11 milyon Euro’yu bulan Çete ile yollarını ayırıyor.

A+A-

Beşiktaş'ta yönetim kulübün içinde bulunduğu mali krizi bir nebze de olsa gidermek için oyunculardan aldıkları ücretlerde indirime gitmelerini isterken, buna yanaşmayan futbolcular, UEFA'nın 1 yıl Avrupa'dan men kararının ardından takımla yolları ayırmayı hazırlanıyor. Bu isimlerin başında ise siyah-beyazlılarda Portekiz Çetesi olarak bilinen ekibin 4 önemli üyesi olan Quaresma, Almeida, Fernandes ve Simao geliyor.

BEŞİKTAŞ KAZANACAK

Bu kararın nedeni ise bonservislerine toplam 10.2 milyon Euro ödenen 4 futbolcunun önümüzdeki sezonda da forma giyip ücretlerinde indirim yapmamaları durumunda kulübe 1 yıllık maliyetleri 10 milyon 850 bin Euro olması. Siyah-beyazlılar Quaresma, Fernandes, Almeida ve Simao'yla yollarını ayırırsa hem satıştan para kazanacak hem de 11 milyon Euro'luk bir rakamı ödemekten kurtulacak.

MENAJER AHMET BULUT KULÜP ARIYOR

Menajer Ahmet Bulut 'Çete' üyelerine kulüp bulmak için hummalı bir çalışma içine girerken, daha önce 15 milyon Euro istenen Fernandes'in 9-10 milyon Euro veren veren bir takıma satılmasına sıcak bakıldığı öğrenildi. Portekiz'in Euro 2012 kadrosunda yer alan Quaresma ve Almeida'nın ise turnuvada gösterecekleri performansa göre bonservislerinin daha da yükselmesi hedefleniyor.

Bu haber toplam 1812 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.