1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bilal Kutlualp: Aziz Yıldırım aday olmayacak
Bilal Kutlualp: Aziz Yıldırım aday olmayacak

Bilal Kutlualp: Aziz Yıldırım aday olmayacak

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A+A-

Eski Fenerbahçe yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, Habertürk televizyonunda yayınlanan Sportürk programında birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

“ŞAHENK VE AYDINLAR ADAY OLACAK”

Programa telefonla bağlanan Kutlualp, başkanlığa aday olmayacağını açıklayarak çok konuşulacak iddialarda bulundu. Kutlualp açıklamasında eski TFF Bakşanı Mehmet Ali Aydınlar ve Ferit Şahenk'in önümüzdeki seçimlerde başkan adaylığına hazırlandığını da iddia etti.

"AZİZ YILDIRIM'IN REYTİNG ALMA POLİTİKASI VAR"

Programda Fenerbahçe camiasını yakından ilgilendiren ithamlarda bulunan Kutlualp, Aziz Yıldırım'ın gündeme gelen 'Konuşursam yer yerinden oynar' sözlerini de ağır dille eleştirdi. Program yorumcularının mahkeme başkanının çok ciddi şekilde yaptığı "Açıkla, tarihe geç" teklifini geri çevirerek Yıldırım'ın "Konuşursam neler olacağını biliyorum" ifadelerinin hatırlatılması üzerine Kutlualp, "Açıklayacağı bir şey yok. Örneğin bir şey söyler, hemen sonrasında senin bilmediğin başka şeyler var der... Veya önümüzdeki hafta şunu açıklayacağım der. Hep arkası yarın! Böyle bir 'Az sonra, az sonra' diyerek reyting alma şeyi vardır kendisinin. Bu tarz şeyleri kullanır, iyi yapar. Sayın Yıldırım'ın tarzıdır bu." ifadeleriyle gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

“AZİZ YILDIRIM DOLANDIRILMIŞTIR”

Kutlualp ayrıca "Ben Aziz Yıldırımın başkan adayı olacağına inanmıyorum. Aziz Yıldırım dolandırılmıştır. Şampiyonluk için şunları yapmamız lazım deyip paralarını aldılar." diyerek Fenerbahçe camiasının çok konuşacağı ifadeler kullandı.

Bu haber toplam 1708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.