1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. “Birliğimiz daim olsun”
“Birliğimiz daim olsun”

“Birliğimiz daim olsun”

Ak Partili Grubu, meclis toplantısının ardından MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ve yönetimine görevlerinde başarılar dilediler.

A+A-

 Ak Partili Grubu, meclis toplantısının ardından MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ve yönetimine görevlerinde başarılar dilediler.

Ak Parti Grubu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan “Sizlerle tanışıyoruz zaten ama bu şekilde bir ziyaret gerçekleştirdiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Gökhan Koçak ise “Allah utandırmasın. Zor imkanlarla gidiyor bu işler, bedel istiyor. Tabii Gölbaşı’nda biriz, beraberiz. Ben kendi adıma sevindim. Çünkü Ersin kardeşimiz sevdiğimiz, saydığımız, selamlaştığımız arkadaşlarımızdan biri. Mutlaka önümüzdeki süreçte güzel işler yapacaksınız. Ekibinizi de tanıyoruz. Hepsi genç, teşkilatlardan yetişen arkadaşlarımız. İnşallah rabbim gök kubbede hoş bir seda bırakacak şekilde hizmet etmeyi nasip eyler.” dedi.

Koçak ayrıca referanduma yönelik Milliyetçi Hareket Partisi’nin tavrından dolayı da teşekkür ederek “Özellikle bu dönemde ben şansım adına ve grubum adına MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Memleketin zor günlerinde her zaman milletinin, devletinin yanında oldu, ismine yakışır şekilde hareket etti. Onun bu desteği olmasaydı Türkiye başka bir konumda olabilirdi. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

MHP İlçe Teşkilatı’na yapılan ziyaretin ardından Ak Parti Meclis Üyeleri, Seçim Koordinasyon Merkezi’ne giderek referandum çalışmalarını inceledi.

Bu haber toplam 1869 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.