1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Boynumdan hiç çıkarmam
Boynumdan hiç çıkarmam

Boynumdan hiç çıkarmam

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir trafik kazası nedeniyle izleyicilerini endişelendiren Buket Aydın, bilinmeyen yönlerini siyaset ve magazin dergisi Jargon’a açıkladı.

A+A-

İşte o röportaj;

‘Nas ve Felak surelerinin yazılı olduğu kolyeyi hiç çıkarmam'

Stresli yayınlar öncesinde dua ettiğini belirten Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, “Duaya, nazara inanırım. Boynumda Nas ve Felak surelerinin yazılı olduğu kolye var, onu hiç çıkarmam” dedi. Ahmet Hakan'ın ardından Kanal D Ana Haber koltuğuna ‘anchorwoman' olarak oturan Buket Aydın siyaset magazin dergisi Jargon'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yayın öncesi yaptığı hazırlıkları anlatan Aydın şunları söyledi:



BAYKUŞ OBJELERİM VAR

“Yayın öncesi totemim yok ama ben baykuşu çok severim. Baykuşun 'bilgelik' olduğuna inanırım. O yüzden evimin her yerinde küçük baykuş objeleri vardır. Kanaldaki odamda da çok sevdiğim bir arkadaşım olan Suna Kabadayı'nın bana hediye ettiği kristal bir baykuş var. O baykuşu mutlaka bir okşarım. Baykuş enerjisini çok severim.'



DUAYA İNANIRIM

'Bunun dışında bir totemim yok. Fakat ben duaya çok inanırım. Böyle stresli yayınlar öncesi dua ederim. Duaya inanırım, nazara inanırım. Boynumda Nas ve Felak surelerinin yazılı olduğu kolye var, onu hiç çıkartmam.”

Bu haber toplam 3977 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.