1. HABERLER

  2. BU ÜLKENİN YURTTAŞI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
BU ÜLKENİN YURTTAŞI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

BU ÜLKENİN YURTTAŞI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

CHP gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı. Türkiye Cumhuriyet’nin gçmişe ve geleceğe ışık tutan şanlı bir tarihe sahip olduğunu belirten Elikesik mesajında şu ifadelere yer verdi:

 İnsanoğlunun geçmişi her daim geleceğine ışık tutar. Türkiye Cumhuriyeti de geçmişi ile geleceğine ışık tutan şanlı bir tarihe sahiptir. Bu ülkenin yurttaşı olmanın verdiği onur ve gururun yanı sıra tüm dünyada liderliği tartışmasız kanıtlanmış, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Atatürk’ün izinde yürüyerek bu güzel tarihe layık olmaya çalışmayı amaçlıyorum.

Cumhuriyetimizin Kurucusunun Başkumandanlığında gerçekleştirilen 30 Ağustos Zaferi’nin haklı gururunu içimde taşırken, tüm milletimizin bayramını kutluyorum.

Bu uğurda, o günlerden bugüne sahip olduğumuz değerlerin savunulması için ve medeniyet seviyesine ulaşmak yolunda mücadele veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

Savaşla kazanılmış zaferlerimizin, bizlere örnek teşkil ettiğini hatırlatarak savaşsız bir dünya için mücadele etmenin “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” ilkesini yaşatmaktan geçtiğini belirtmeliyim. Bizlere miras olarak bırakılmış bu zaferlere yenisini eklemenin yolu siyasi başarılardan geçmektedir.  Bu değerlere sahip çıkmak için, yapılan iş ne olursa olsun, zaferlerle kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin payidar kalması ve günümüz dünyasına uygun olarak siyasi zaferlerle taçlandırılması en doğru hedeftir. Bu hedefe ulaşmak amacıyla bizlerde üstlendiğimiz görevleri yerine getirirken, halkımızın, milletimizin bulunduğumuz bölge ve komşularımızın huzuru, mutluluğu adına daha özverili çalışmalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk’e yakışan bir millet olmayı umuyor ve tekrar tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Bu haber toplam 1090 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.