1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bülent Elikesik basın toplantısı düzenledi
Bülent Elikesik basın toplantısı düzenledi

Bülent Elikesik basın toplantısı düzenledi

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elilesik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı ve bir basın toplantısı düzenledi.

A+A-

 

 

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elilesik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Yerel basınla kahvaltıda buluşan  Elikesik konuşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Gölbaşı'nın 2018 yılı itibariyle 125.000 nüfusa ulaştığını hala hem büyükşehir bazında hem yerel bazda ulaşım sorununu çözülmediğini ifade eden Elikesik, konuşmasında şunları kaydetti: "öngörüsüz siyaseti düşünenler öngörüsüz siyaset yapanlar nüfusla orantılı olarak ulaşım sorununun ne derece orantılı ve bağlantılı olduğunu anlamamakta hala güçlük çekmektedirler. Bu konuda vatandaşlarımızdan ciddi anlamda şikayet almaktayız. 


"CHP'li belediyelerde görmek mümkündür"

Bizim felsefemiz ben değil biz’dir. Hem yönetimde hem Gölbaşı'nda bu felsefeyle hiçkimseyi ötekileştirmeden çalışarak inandığımız zafere doğru yürümekteyiz. Bu tür hizmetlerin ve halkçı belediyeciliğin gerçeklerini CHP'li belediyelerde görmek mümkündür ve buradaki yerelde siyaset yapan kendi menfaatleri için değil tamamıyla kendi halkını düşünen CHP'nin başarıları ortadadır. 2019 itibariyle Gölbaşı sosyal demokrat, halkçı, yerinde ve yerelde siyaset yapan kendi menfaatleri için değil sadece Gölbaşı'nda yaşayan hemşerilerimizin menfaatleri için çalışan Cumhuriyet Halk Partisi iktidari ile tanışacaktır.


Fatih Duruay'a cevap verdi

Sayın Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay bizi CHP ile karıştırmayın diyerek talihsiz ifade kullanmıştır. Evet kendileri haklıdır yokluklar ve  genel iktidarin tüm imkanlarından yoksun CHP belediyelerimizle genel iktidarın tüm olanaklarını seferber ettiği AK Partili belediyelerle karıştırmasın. Bunun en güzel örneğini sayın cumhurbaşkanı ankara ve istanbulla ilgili öz eleştiride bulunarak gerekli cevabı kendilerine vermiştir. Buradan ben kendilerine cevap vermek istemiyorum. Bilindiği üzere Ankara da daha önce yapılan imar planlarından bir çoğu şu anki mevcut belediye başkanı tarafından iptal edilmiş durumda. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımıza Sayın Mustafa Tuna'ya bir soru sormak istiyorum. Daha önceden bunlar Büyükşehir Meclisine geldiğinde kendileri ve Fatih Duruay'ın oyları yönü ne olmuştur ve şimdi ne değişmiştir ki bu konular iptal olmuştur. 


Makamları işgal edesiniz diye şeçmedi

İnsanlar umut satın aldılar insanlar ceplerinden ayırdığı küçücük paralarla bir konut sahibi olmak için umut satın aldılar. hak mıdır? hukuk mudur? adalet midir?
Son dönemlerde bir önceki Belediye Başkanı Sayın Yakup Odabaşı ve mevcut belediye başkanı Fatih Duruay, basın huzurunda hizmet yarışına girdiler. Değerli Başkanlar sizi Gölbaşılı hemşehrilerimiz makamları işgal edesiniz diye şeçmedi. Tabiki hizmet etmek için seçildiniz asli göreviniz budur.

 

Gölbaşına ne kattınız?"

2 katı hizmet diyosanız evet doğru Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ni yıktınız şimdi yeniden yapıyorsunuz. Sizin döneminizde meclis üyesi olduğunuz döneminizde yapan A. Nasır Haşlak'tır. Şimdide siz yıkıyorsunuz yaptığınız iş doğru güzel bir yatırım otopark sorununu çözecek bir yatırım güzel bir sosyal tesis Gölbaşı'nda yapılanlara bakıyorum hem Yakup bey hem Fatih bey döneminde içi boş Kültür Merkezleri adı altında icratlar yapıldı. 

Basın üzerinden hizmet yarışına girmeyin sosyal belediyecilik anlayışına ters düşen içi boş kültür merkezi inşaatı haricinde Gölbaşına ne kattınız? dönüyorsunuz CHP'li belediyeleri eleştiriyorsunuz..

 

"Erdal Eren ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum"

Gölbaşı'nın inşasında emeği olan imkansızlıklar içerisinde Gölbaşını inşaa eden eğrisiyle doğrusuyla buradan Erdal Eren ve yönetimine 2 dönem boyunca Gölbaşını imkanszlıklar içinde inşa ettiği için şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum. Gölbaşı'nın büyümesine katkı sağlayan belediye başkanlarıma ve tüm emeği geçen yöneticilerime teşekkür ederken, bu bilinçle aynı hizmet anlayışını şu an yönetenlerdende beklemek benim için en büyük haktır.

 

Sanayi örneği ortada siz çözüm için seçildiniz. 

Sosyal Belediyecilik anlamında 2 belediyede ne yaptı.? Esnafın beklediği hem ekonomik hem kültürel büyümeyi öğrencilerimize ne yaptılar? Esnafın sorununu dinledilermi sordular mı? Sanayi örneği ortada siz çözüm için seçildiniz. 

 

"CHP halkın sorun ve çözümlerine hakim olan tek partidir"

Ben CHP'li olmanın değerini bilenlerdenim örgütten aldığımız terbiyede bunu gerektiriyor.  CHP'li olmak ayrıcaklıktır bunu bir örnekle size açıklayayım 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerindeki Cumhuriyet Halk Partisi'nin verdiği seçim vaatleri (asgari ücret-taşeron işçi-emekli maaşları) bir bir merkezi hükümet tarafından hayata geçirilmektedir. Burdan şu anlaşılmalıdır ki Cumhuriyet Halk Partisi halkın sorun ve çözümlerine hakim olan tek partidir. Bu bağlamda takip edilmek bize onur vermektedir. Bizleri takip etmelerini tekrar rica ediyorum inşallah 2019'dan sonra da biz yerine getirmeye davam ederiz. 

 

"Vazgeçmicez tek hedef 2019"

Büyük zaferler inançla olur biz buna inanıyoruz. CHP İlçe Örgütü adına ya Gölbaşı Bizi alır yada biz Gölbaşını başka hiçbir amacımız yok netiz.
Başarılar kaybettiğinizde değil vazgeçtiğinizde olmaz biz vazgeçmicez tek hedef 2019" dedi.

Bu haber toplam 1991 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.