1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bülent Elikesik başvurusunu yaptı
Bülent Elikesik başvurusunu yaptı

Bülent Elikesik başvurusunu yaptı

CHP eski ilçe başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu resmen gerçekleştirdi.

A+A-

CHP Gölbaşı İlçe Binası’nda düzenlenen programla resmi başvurusunu yapan Elikesik, Gölbaşı’nın dertlerine derman olmak için yola çıktıklarını ifade etti.

A.Adaylığı başvurusunu yapmak için Zülfü Livaneli’nin “Merhaba” şarkısı ile ilçe binasına giriş yapan Bülent Elikesik, ‘ben değil, biz' ilkesini benimsemiş bir ekip olarak göreve talip olduklarını dile getirdi.

Konuşmasına Tunceli’nin Nazimiye ilçesi kırsalında, operasyonda soğuk hava ve tipi nedeniyle donma tehlikesi geçiren ve Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Jandarma Özel Harekât timindeki 2 askerin şehit düşmesi nedeniyle başsağlığı dileyerek Başlayan Elikesik, sorumlularının hesap vermesi gerektiğini belirtti.  

Gölbaşı Belediye Başkan A.Adayı Elikesik adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Gölbaşı’nın dertlerine derman olmak için yola çıktık. Gölbaşı’nın bütün güzellikleri CHP’nin sosyal demokratik belediyecilik anlayışıyla ortaya çıkacak.

Derman Belediyecilik

Ankara'nın hemen yanı başında Mogan ve Eymir doğal göllerinin tüm güzellikleri ancak Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hak ettiği ilgi ve itibarı kazanabilir. Gazi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi'nin çok sayıda bölümünün yer aldığı ilçemiz artık turizmin, tarımın yanı sıra üniversite kenti olarak eksiklerini de bir an önce tamamlamalıdır. Şehrin stresinden uzaklaşmak ve doğal bir yaşam sürdürmek isteyenler için de tercih oluşturan Gölbaşı, yoğun bir göç ile de karşı karşıyadır. Bu durum ilçenin ihtiyaçlarını daha da artırmıştır. Mevcut iktidarın itiraf ettiği kentlere ihanetin bedelini Gölbaşı da yaşamaktadır. Bizim iktidarımız ‘Derman Belediyecilik’ yaklaşımıyla huzurlu ve mutlu bir yaşamı Giilbaşi'lı da sağlayacaktır.

Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, çağdaş şehircilik, eşit yurttaşlık anlayışıyla bir yönetim sergileyerek, her zaman vurguladığım gibi ‘Ben’ değil ‘Biz’ ilkesiyle; çoğulcu, akla, bilime, teknolojiye ve ortak aklın üstünlüğüne inanarak, ilkelerimizden sapmadan güzel ilçemiz Gölbaşı için tüm çabamızı ortaya koyacağız. Tamamıyla Gölbaşı sevdalısı bir ekip, Gölbaşı'nı tanıyan, Gölbaşı'nın sorunlarını özümseyen ve çözüm önerileri için gecesini gündüzüne katacak ve Gölbaşı için yüreğini koyacak 'ben değil, biz' ilkesini benimsemiş bir ekip olarak göreve talibiz.”

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün eşit yurttaşlık ilkesine olan inancımız ve bağlılığımız ile ulaşım, eğitim, sağlık gibi her tür hizmetin ilçemizde yaşayan tüm yurttaşlarımıza eşit bir şekilde verilmesini sağlamak, yani sosyal belediyecilik anlayışım Gölbaşımızda uygulamak için bu yola çıktık. Yapılmayanı yapmak, ihtiyaç sahibi ailelerimize belediyemiz imkânları ile gönüllü eğitimcilerimiz, gönüllü üniversite öğrencilerimiz ile birlikte ücretsiz kurs ve etüt merkezleri açmak için bu yola çıktık. Çalışan annelerimize destek olmak, onların ev ekonomisine katkı sağlamalarının koşullarını oluşturmak ve çok cüzi rakamlarla kreş hizmeti vermek için bu yola çıktık. İlçemize şehir dışından gelen ve koşulu olmayan hasta ve yakınları ile birlikte öğrencilere belediye imkânları ile geçici misafirhane hizmeti sağlamak için yola çıktık. Üniversite gençliği için önemli bir sorun olan barınma konusu ile sosyal yaşamları için bir üniversite sokağı oluşturmak ve farklı becerileri ortaya koyacak atölyeler açarak üniversite öğrencilerinin bu atölyelerde part-time çalışmalarını sağlamak ve ürettiklerini aynı sokakta satmak için yola çıktık. Engellilere yaşam alanı oluşturmak için yola çıktık. Halkı dinlemek ve yapılacak her projede halkın görüşünü almak için yola çıktık.

Halka derman, Gölbaşı’na Derman

Eko- tarım yaygınlaştırmak için yola çıktık. Betonlaşan bir Bursa değil, bozkırı yeşile boyayan Eskişehir gibi, Muğla ve İzmir'i marka kent haline getiren, Yenimahalle ve Çankaya Belediyelerimizde olduğu gibi, o, bu, şu demeden tümüyle belediye imkânlarıyla hizmet götüren hak, hukuk, adalet duygusunun her kesime eşit dağıtıldığı, gönüllere hitap edilen, hizmet aşkıyla halka derman, Gölbaşına derman, Ankara’mıza derman olacak kadrolarımla diyoruz ki; kendimize ve enerjimize güveniyoruz, halka hizmetin hakka hizmet bilinciyle Gölbaşı Belediye Başkan aday adaylığımı huzurunuzda açıklıyorum, yolum Mustafa Kemal Atatürk yoludur” ifadelerini kullandı.

CHP İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca, CHP belediye başkan aday adayları Emel Çetinkaya, Nuriye Atabey ve çok sayıda partili katıldı. Elikesik, Tüm Gölbaşı halkının 29 Ekim cumhuriyet Bayramını da kutladı.

Bu haber toplam 2642 defa okunmuştur
Bülent Elikesik başvurusunu yaptı

Bülent Elikesik başvurusunu yaptı

CHP eski ilçe başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu resmen gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.