1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bülent Elikesik CHP üyeliğinden istifa etti
Bülent Elikesik CHP üyeliğinden istifa etti

Bülent Elikesik CHP üyeliğinden istifa etti

Gölbaşı CHP Eski İlçe Başkanı, CHP Gölbaşı Belediye Meclisi Eski Üyesi,Kurultay Delegesi Bülent Elikesik partisi olan CHP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

A+A-

İstifa kararını sosyal medya hesabından kısa bir açıklama ile duyuran Sancar "14 Şubat 2022 tarihi itibariyle onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ediyorum.” Dedi.

Elikesik’in istifasının tepki istifası olduğu ifade edilirken, Elikesik sosyal medya hesabında da kullandığı ifadelerle güçlendirdi.

Elikesik istifa mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Gölbaşılılar, değerli CHP’liler babamdan yadigar onunda babasından yadigar CHP üyeliğim tüm yaşantım boyunca bana ve aileme güç verdi. Ailemden, işimden, zamanımdan tüm haklarımdan vazgeçerek başta kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde hep oldum ve olacağım. Partim canım Mustafa Kemal Atatürk ilkelerim partimizi satıp geri dönenlerin kıymetli olduğu bir yaklaşımı kabul etmem mümkün değil. Bu vesile ile bana emek verem Sn. Genel Başkanımız olmak üzere milletvekillerimize partimizin üst düzey yöneticilerimiz başta olmak üzere hepinize saygılar sunuyorum. Birinin tepki vermesi gerekirdi. 14 Şubat 2022 tarihi itibariyle onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ediyorum. Bu CHP’yi hiçe sayanlara bir direniş olsun.” İfadelerini kullandı.

Elikesik, bu paylaşımı yapmasının ardından kısa bir süre sonra, paylaşımını sosyal medyadan kaldırdı.

Bu haber toplam 4517 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.