1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bülent Elikesik mazbatasını aldı
Bülent Elikesik mazbatasını aldı

Bülent Elikesik mazbatasını aldı

15 Ocak’ta yapılan olağanüstü genel kurul ile CHP Gölbaşı İlçe Başkanı olan Bülent Elikesik, mazbatasını CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’den alarak göreve başladı.

A+A-

15 Ocak’ta yapılan olağanüstü genel kurul ile CHP Gölbaşı İlçe Başkanı olan Bülent Elikesik, mazbatasını CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’den alarak göreve başladı.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nda yapılan devir teslim törenine partililer ve yeni yönetim kurulunun yanı sıra kongrede ilçe başkanlığı için aday olan Engin Eren ve Ümit Atak da katıldı.

İlçe başkanlığını Bülent Elikesik’e devreden geçici yönetim kurulu başkanı Erdoğan Doğan “Yaklaşık bir ay süren geçici ilçe yönetimimiz süresince özellikle ilçe başkanı adaylarımızın bizlere göstermiş olduğu yardımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Mazbatasını alarak göreve başlayan Bülent Elikesik burada yaptığı konuşmada kazananın Türkiye olduğunu ve yerelde ve genelde CHP’yi iktidara taşımayı hedeflediklerini ifade etti.

Elikesik şunları söyledi:

“Biz diyoruz ki eski ve yeni demeden büyümek için, eksilmeden artarak şimdi görev zamanı. Zafere olan inancımızı diri tutarak hadi başlıyoruz. Bugün de “biz olalım” çağrısına duyarlılık göstererek yeniden bizimle olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin sürekliliğini çok önemsiyor ve bundan sonra birlikte el ele sahalarda olacağımıza dair umut ve dileklerimi paylaşmak istiyorum. Tek hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni yerelde ve genelde iktidara taşımaktır. Kazanan Türkiye olacaktır. Bu onurlu görevi bana layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

ATABEY, ŞEHİR DIŞINDA OLDUĞU GEREKÇESİYLE KATILMADI

İlçe Başkanı Elikesik ayrıca devir teslim töreni öncesinde tüm ilçe başkanı adaylarını ve eski ilçe bakanlarını törene davet ettiğini ve CHP İlçe Başkanlığı’nın kapısının herkese açık olduğunu ancak önceki ilçe başkanı Nuriye Atabey’in şehir dışında olduğu için katılamadığını bildirdi.

Elikesik “Bu kapı herkese açık, benim odamın kapısı da herkese açık olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki herkes dedikoduyla değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin zaferini taşıyacak, ona bir oy kazandıracak herkesin başımın üstünde yeri vardır. Buradan açık çağrı yapıyorum. Dün bütün ilçe başkanı adaylarımı, belediye başkan adaylarımı, herkesi davet ettim. Nuriye Hanım ile de görüştüm, kendisi şehir dışında olduğu için katılamadı. Başarılar diliyor, buradaki herkese selamları var. Ercan Başkanım da İstanbul’da, kendisinin selamı var.” diye konuştu.

İlçe başkanlığı yolunda Elikesik’e başarılar dileyen CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ise “Aday olan arkadaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır şekilde kongrede mücadele ettiler. Üç arkadaşımız birden kazandı bu kongreyi. Çünkü bize hep birlikte çalışacaklarına dair namus ve şeref sözü verdiler. Gölbaşı Belediyesi’ne Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikene kadar mücadelemiz devam edecek.” dedi.

Keskin, Elikesik’e Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk eserini hediye etti.

Kaynak: Aktif Haber Gazetesi

Yeni yönetim kurulu listesi:







Bu haber toplam 2070 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler