1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Büyükşehir standında imza günleri
Büyükşehir standında imza günleri

Büyükşehir standında imza günleri

Büyükşehir Belediyesi'nin, 10. Ankara Kitap Fuarı'nda 100’e yakın eserle katıldığı stant, Ankaralıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Stantta her gün bir yazar da eserlerini imzalayarak, okurlara hediye ediyor.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi'nin, 10. Ankara Kitap Fuarı'nda 100’e yakın eserle katıldığı stant,  Ankaralıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Stantta her gün bir yazar da eserlerini imzalayarak, okurlara hediye ediyor.

         Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenlenen Ankara Kitap Fuarı’nı gezen Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan da eserlerini imzalayarak ziyaretçilere hediye etti.  "Selçuklu Döneminde Konya ve Kayseri’de Şehirleşme ve Şehirleşme Hayatı" ile"Saklı Ankara" adlı kitaplarıyla Ankaralı okurlarla buluşan Tekcan, Büyükşehir'in standına olan ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Tekcan, standı ziyaret eden Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci'ye de "Saklı Ankara" adlı kitabını imzalayarak hediye etti.

 

-ANKARA TARİHİ, KİTAPLARDA…

Büyükşehir Belediyesi'nin standında,  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi tarafından bastırılan, "Ankara Kalesi ve Alaaddin Camii", "Ankara Ahileri Eserleri", "Hacı Bayram-ı Veli", "Şeyh Ali Semerkandi" gibi Ankara’nın tarihini, sosyal ve ekonomik hayatını anlatan 100’e yakın eser,  okuyucularıyla buluşuyor.

Stantta, Başkan melih Gökçek'in danışmanlarından Emel Pişmaf’ın hazırladığı "Rüzgar"  ile "Uçan Şapka" adlı boyama kitapları da çocuklardan büyük ilgi görüyor. Pişmaf, kitaplarını imzalayarak çocuklara hediye etti.

         Büyükşehir Belediyesi standında imza günü programı şöyle:

         -13 Ocak Çarşamba 13.30-15.30 Ramazan Türkmen,

         -14 Ocak Perşembe 13.30-15.30 Prof. Dr. Seyit Sertçelik,

         -16 Ocak Cumartesi 13.30-15.30 Dr. Ahmet Recep Tekcan,

         -17 Ocak Pazar 13.30-15.30 Abdülkerim Erdoğan.

Büyükşehir Belediyesi’nin kitap standı, 17 Ocak Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.   

Bu haber toplam 2237 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.