1. HABERLER

  2. Büyükşehir'e Esnaflardan Destek
Büyükşehir'e Esnaflardan Destek

Büyükşehir'e Esnaflardan Destek

Ankara Büyükşehir Belediye’sinin Haymana Yolu’nda yaptığı yol genişletme çalışmasında esnafların nerede ise tamamı memnun.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye’sinin Haymana Yolu’nda yaptığı yol genişletme çalışmasında esnafların nerede ise tamamı memnun.

Yapılan çalışmalarda çoğunluğun yararına olacak şekilde plan ve programını hazırlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu kapsamda yaptıkları çalışmaların bir benzerini Haymana Yolu’nda uyguladı ve esnafların nerede ise tamamını memnun edecek projeyi bitirme aşamasına geldi.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü çalışmalar ile ilgili olarak esnafların görüşleri şu şekilde;

Derya Zeybek; “daha önceleri çok yoğunluk oluyordu. Haymana yolu için iyi bir çalışma oldu. İnsanlar için daha rahat olacak ve trafik rahatlayacak. Düğün albümü için Mogan Gölü’ne gitmemiz zor oluyordu, trafiğin rahatlaması işlerimizin kolaylaştıracak”

Erden Kandemir; “işlerimiz açısından, gelecek açısından daha memnun oluruz. Hafta sonları kalabalık oluyor, trafik açısından büyük rahatlık olacak”

Ayhan Aybek; “Halk açısından güzel bir çalışma ama esnaflar olarak bizi olumsuz etkileyecek ama yoğunluktan dolayı da yapılması gereken bir çalışmaydı. Vatandaşlar için güzel bir çalışma”

Fikret Deniz; “Esnaflar olarak bize zararlı olacağını düşünüyorum. Araçlara park yeri olmayacağı için biz iş yapamayacağız. Trafik Ekipleri ceza yazmak için zaten fırsat arıyor. Bundaki esnaflara hiçbir artısı olamayacak bir çalışma” dedi.

Bu haber toplam 1876 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.