1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Can yakan fatura
Can yakan fatura

Can yakan fatura

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar Bordo-Mavililer'in başını çok ağrıtacak.

A+A-

Bordo-Mavililer, Volkan Demirel'e atılan 1 bıçak, 25 çakmak; Alex'e 3, Caner'e 2 kez gelen pet bardaklar ve sahaya atılan çok sayıda yabancı madde nedeniyle Disilin Kurulu'na gönderildi. Trabzonspor'a 2-3 maç ceza bekleniyor.

Avni Aker'de oynanan maçtaki olaylar 34. dakikada taraftarların sahaya atletlerini atmasıyla başladı. Volkan Demirel'in koruduğu kale arkasına yoğun şekilde atılan atletler nedeniyle zemin beyaza bürünürken, hakem Fırat Aydınus karşılamayı durdurdu. Bu sırada atılan bir bıçak Volkan'ın 2 metre yakınına düştü. Mücadeleye 4.5 dakika ara verildi.

Temsilciler her şeyi raporda yazmış

Atlet ve bıçağın yanı sıra yine Fener'in kalecisine 25 adet çakmak, çok sayıda pet şişe geldi. Kaptan Alex'e 5, Caner'e de 2 olmak üzere sahaya pet bardaklar da atıldı. Fanatiklerin sahaya gönderdikleri arasında 3-4 tane meşalenin yanı sıra sivri uçlu demir parçaları ve spor ayakkabısı da vardı. Maçın temsilcileri Halit Arslan ve Raşit Yüksel'in bu maddeleri ayrıntılı bir şekilde raporlarına yazdıkları bildirildi. Bu arada 49. dakikada ise yoğun küfürler yüzünden Fırat Aydınus dört defa anos yaptırdı.

Süper Final maçları seyircisiz olacak

PFDK'ya sevkedilen Trabzonspor'a temsilciler Arslan ve Yüksel'in raporlarının ağır olması nedeniyle 3 maç ceza gelebileceği belirtildi. Cezanın 2'sinin Volkan'ın yakınına düşen bıçak yüzünden olacağı, diğerinin ise daha önce Van'a yardım için sahaya kaşkol ve berelerini atan Beşiktaş örneğindeki gibi atletler ve diğer yabancı maddelerden olacağı kaydedildi. Karadeniz ekibi sınırda olmadığı için küfür yüzünden ceza almayacak. Trabzonspor alacağı cezaları Süper Final maçlarında çekecek.

Bu haber toplam 2024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.