1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çarşı'dan Melo için özel pankart
Çarşı'dan Melo için özel pankart

Çarşı'dan Melo için özel pankart

Çarşı grubu attığı gollerden sonra pitbull sevinci yapan Melo için özel bir pankart hazırladı.

A+A-

Terim'in sağduyusu sayesinde olay büyümeden önlenirken, Beşiktaşlı taraftarlar Melo'yu unutmadı! G.Saray'la bu hafta evinde Süper Final'de ilk maçına çıkacak olan Beşiktaş'ın taraftarları büyük bir bez afişin üzerine kemik resmi yaptılar. Kemiğin içine de 'Meloo! Tut oğlum.. kıs kıs!' diye yazıldı. Kemik resminin hemen altında ise, 'Gel kuçu kuçu!' cümlesi yazıldı.

“GOL ATTIĞINDA KÖPEK GİBİ SEVİNİYOR”

 Beşiktaş Çarşı Grubu'nun lideri Alen Markaryan ise, böyle bir çalışmadan haberi olmadığını söyledi. Beşiktaş tribünlerinin sadece Çarşı Grubu'ndan ibaret olmadığını belirten Markaryan, 'Yapılan her iş bize malediliyor. Ancak ben böyle bir şey duymadım. Hazırlayan Beşiktaşlılar da olabilir. Ancak böyle bir pankart hazırlansa da emniyet buna izin vermez. Korsan olarak girse de bizim buna yapacak bir şeyimiz olamaz. Ayrıca oyuncu gol attığında köpek gibi seviniyor ve bunun kendisi için aşağılama anlamına gelmeyeceğini gösteriyor. Böyle bir pankart hakaret de olmaz' diye konuştu.

FERNANDES'E ÖZEL ÇAĞRI

Kartal'ın tribünlerinde derbi maçta verilecek mesajlardan biri de ayrılması gündemde olan Fernandes'le ilgili. Son dönemdeki formda oyuncunun takımda kalmasını isteyen Siyah-Beyazlı taraftarlar, 'Sen kal, biz gideriz' çağrısında bulunacak.

İşte o pankart...

Bu haber toplam 1854 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.