1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Celal Bayar Bulvarı'nda asfalt çalışmaları devam ediyor
Celal Bayar Bulvarı'nda asfalt çalışmaları devam ediyor

Celal Bayar Bulvarı'nda asfalt çalışmaları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent merkezde başlattığı asfalt seferberliği çalışmalarını, okullar açılmadan tamamlamak için gece gündüz çalışıyor.

A+A-

Sadece yaz aylarında Ankara geneline 3 milyon ton asfalt serimi gerçekleştirerek bir rekora imza atan Büyükşehir Belediyesi, Ankara merkezdeki asfalt seferberliği kapsamında; Celal Bayar Bulvarı’nda da yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.

         Celal Bayar Bulvarı’nın Kazım Karabekir Caddesi kesişimi ile Tıp Fakültesi Caddesi kesişimine kadar olan 8,5 kilometrelik yol bölümü boyunca asfalt serimi gerçekleştirecek olan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Pazar günü bitirilmesi hedeflenen yoğun bir çalışma sürdürüyor.

Sözkonusu yol bölümünde asfalt kazı çalışması ve modifiye asfalt serimi gerçekleştirecek olan ekipler, çalışmaların ardından da yol çizgisini çekerek, yepyeni asfaltı ve sürüş keyfiyle birlikte Başkentlilere “merhaba” diyecek.

Çalışmaların sürdüğü yol bölümünün Dikimevi istikametinde tek yönlü olarak asfalt çalışmasının sürdüğünü, her iki yönünde kazı çalışmalarının tamamlandığını kaydeden yetkililer, “Gidiş-geliş toplam 6 şeritlik yolun her iki yönünü de Pazar gününe kadar yepyeni asfalta kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz” dediler.

Yetkililer ayrıca yolun, çalışmalar süresince dönüşümlü olarak trafiğe kapatılacağı bilgisini de verdiler.

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.