1. HABERLER

  2. CHP İl Başkanından ziyaret
CHP İl Başkanından ziyaret

CHP İl Başkanından ziyaret

CHP İl Başkanından ziyaret

A+A-

CHP İl Başkanından ziyaret

CHP Ankara İl Başkan Adnan Keskin, Gölbaşı İlçe Örgütü'ne ziyarette bulundu.

CHP İlçe Başkanı Nuriye Atabey, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile partililerle kahvaltıda bir araya gelen İl Başkanı Adnan Keskin, Ankara'nın 25 ilçesi arasında tek kadın ilçe başkanı seçilen Atabey'i tebrik ederek, başarılar diledi. 
Keskin hedeflerinin 2019 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni almak olduğunu ifade ederek; “Bizim hedefimiz 2019 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesine Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikmek. Ankara’nın kaynaklarını israf derecesinde kullanan Melih Gökçek ve grubundan Ankara’yı kurtarma talebimiz var. Bununla ilgili çok iyi projelerle geliyoruz. Gölbaşı ile ilgili de bizim mühendis ve mimarlardan oluşan komisyonumuz Gölbaşı ile ilgili çok önemli projeler hazırlayacak. Yani biz Gölbaşı Belediye Başkan adayımızı belirlediğimizde o arkadaşımız sahaya indiğinde kimlerle ve hangi projelerle çalışacağı belli olacak. Artık eskiden olduğu gibi seçime bir ay kala aday belirleyip ‘haydi seçimlere’ olmayacaktır. Projenin olmadığı yerde belediye başkanı seçimini almanız asla mümkün değildir” şeklinde konuştu.
Güneydoğu’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin “ Devlet terör yapmaz. Devlet biziz, devlet hepimiziz. Terörü, uygulamaları yanlış olan, emir alan kişiler yapar. Terörist gruplar da aynıdır. Devlet tarafından bu uygulamalarla kişisel hırslarını uygulamaya çalışan görevliler de yapar. Terör terördür. Hiçbir şey asla ve asla bir aylık bir çocuğun ölmesini haklı kılamaz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1021 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum