1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP İlçe Başkanı Karaca'dan jet açıklama
CHP İlçe Başkanı Karaca'dan jet açıklama

CHP İlçe Başkanı Karaca'dan jet açıklama

CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca gazetemizde yer alan ‘CHP’den cenaze aracının hibe edilmesine red’ adlı haber üzerine açıklama yaptı.

A+A-

CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca gazetemizde yer alan ‘CHP’den cenaze aracının hibe edilmesine red’ adlı haber üzerine açıklama yaptı.

Cenaze aracının belediyeye hibe edilmesi konusunun grup toplantısında gündeme geldiğini ve kabul edilmesi yönünde grup kararı alındığının altını çizen İbrahim Karaca açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

OLUMLU İŞLERE DESTEK OLACAĞIZ

Haberinizin başlığında kullanılan ifadeler nedeniyle CHP'nin bu oylamada red oyu verdiği yönünde bir algı oluşuyor. Bu nedenle bir açıklama yapma gereği doğmuştur. Biz grup toplantımızda cenaze arabasının hibe edilmesini görüştük ve belediyeye yapılacak olumlu işlere ve belediyenin yapacağı olumlu işlere ilişkin Gölbaşı halkının çıkarlarını gözeterek destek olacağımıza dair değerlendirme yaptık.

OLUMLU YÖNDE OY KULLANILMASI İÇİN KARAR ALDIK

Bu değerlendirme neticesinde grup kararı alarak olumlu yönde oy kullandık bundan sonra da bu şekilde Gölbaşımızın yararına olacak her işin destekçisi olacağımızı bildirir ve yakın zamanda da Büyükşehir Belediyemizin Gölbaşı’na ilişkin projeleriyle hemşerilerimize daha yaşanabilir bir Gölbaşı sunacağız. teşekkür ederim.

NE OLMUŞTU?

Hayırsever bir işadamının Gölbaşı Belediyesi’ne cenaze aracı hibe etmesi oy çokluğuyla kabul edilirken, CHP’li Ercan Şimşek hibeye karşı red oyu kullanmıştı.

DİĞER CHP’Lİ ÜYELER KABUL OYU VERMİŞTİ

CHP’li  diğer meclis üyeleri Özgür Ökmen, Hüseyin Çakmak, Fikret BAHADAN ve Sinan Acar cenaze aracının hibe edilmesine kabul oyu vermişti.

 

Bu haber toplam 4280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler