1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'de beklenen gelişme: Kavga başladı
CHP'de beklenen gelişme: Kavga başladı

CHP'de beklenen gelişme: Kavga başladı

24 Haziran seçimlerinde hayal kırıklığına uğrayan CHP içinde iç karışıklıklar ortaya çıkmaya başladı.

A+A-

24 Haziran seçimlerinde hayal kırıklığına uğrayan CHP içinde iç karışıklıklar ortaya çıkmaya başladı.

Hayal kırıklığına uğrayan CHP'liler Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini beklerken, parti liderinin istifadan uzak açıklamaları tepkiyi daha da arttırdı.

2-016.jpg

1-008.jpg

CHP eski ilçe başkanı Yusuf Aksakal Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte il ve ilçe başkanlarına da istifa çağrısı çaparken “AKLIMIZLA DALGA GEÇME SAYIN KILIÇDAROĞLU, AKP SEÇİMİ KAZANDI , SEN VE ŞAK ŞAK EKİBİN VEKİL OLDU, SİZDE KAZANDINIZ. AMA TÜRK HALKI KAYBETTİ. İLÇE BAŞKANLARI, İL BAŞKANLARI ,DERHAL TOPLU İSTİFA EDEREK KOLTUK SEVDALISI OLMADIKLARINI GÖSTERMELİDİRLER,AKLIMIZLA DALGA GEÇEN GENEL BAŞKANA..” Dedi.

4-011.jpg

CHP’nin önde gelen isimlerinden Bayram Duman ise sosyal medyadan Kılıçdaroğlu2na ‘bırak’ çağrısı yaparken ‘Hemen Kurultayı toplamalı Muharrem İNCE"nin genel başkan seçilmesinin, parti meclisinin yenilenmesinin ve yeni kadrolarla devam edilmesinin önünü açmalısın...” diye konuştu.

3-013.jpg

CHP’li Hüseyin Çakmak ise istifa çağrıların sert tepki gösterirken “Eyyy arkadaşlar ! Seçim süresince memleketin menfaati için bir işe koşturmayanlar, partinin bir adım ileriye gitmemesi için elinden geleni ardına koymayanlar,Genel başkanımız,Atatürk’ün parti koltuğunda oturan kişinin Gölbaşı’na gelişini boykot edenler, dün parti yönetiminden istifa edip, milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde parti yönetiminin mücadelesine destek vermeyenler bilin ki bu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır.

Bu haber toplam 2272 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.