1. HABERLER

  2. CHP'de fotoğraf kavgası
CHP'de fotoğraf kavgası

CHP'de fotoğraf kavgası

CHP’li Yusuf Aksakal, Nuriye Atabey’in mazbatasının alınmasına sosyal medyadan çarpıcı bir yorum yaptı.

A+A-

CHP’li Yusuf Aksakal, Nuriye Atabey’in mazbatasının alınmasına sosyal medyadan çarpıcı bir yorum yaptı.

CHP İlçe Başkanlığına seçilen Nuriye Atabey mazbatasını aldı. Atabey’in mazbatasıyla poz veren Hüseyin Çakmak ve Bayram Duman’a ise ilk tepki Yusuf Aksakal’dan geldi.

TAHRİK ETMEYİN

Fotoğrafa tepki gösteren Aksakal “Partili arkadaşlar, sokak ortasında poz verdiğiniz o mazbatalı resmi çerçeve yaptırın iş yerlerinizden asın ki,ileride torunlarınıza işte bizim "siyasi hayatımızdaki tek başarımız" dersiniz. o mazbata partimizin ilçe başkanı ve yönetim kuruluna ait, sonuçta hepimize ait germeyin,tahrik etmeyin, ortada bir kazanan veya kaybeden yok.” İfadelerini kullandı.

MESELE SEN BEN DEĞİL

Aksakal’ın bu yorumuna ise Atabey’i destekleyen Hüseyin Çakmak’tan yanı gecikmedi. Çakmak, Aksakal’a “Bizim siyasi hayatımızda ki başarı Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak olacaktır mesele aile içinde kimin kazandığı kimin kaybettiği değil ! Mesele Cumhuriyet Halk Partisinin gölbaşında iktidarı devirme meselesidir ! Sen ben değil ... İnşallah torunlarımıza Gölbaşı Belediyesine Chp bayrağı diktiğimiz zaman o fotoğrafı çekip o fotoğrafta ki başarıyı göstereceğiz ! Gölbaşında 1999'dan bu yana siyaset yapan hiç bir arkadaşımızın başarısı olmamıştır. inşallah 2019'da Gölbaşında Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyaset yapan bütün arkadaşlarımızın hep beraber , omuz omuza , elele , birlikte iktidara yürümesi temennisi ile..” sözleriyle yanıt verdi.

KAÇINI BELEDİYELERİ KAZANMAYA HARCADINIZ?

Çakmak’ın yorumuna ise Aksakal’dan oldukça sert bir yorum geldi. Aksakal “1999 yılından beri sizde Meclis üyeliğine aday, ilçe başkan yardımcısı veya ilçe yöneticisi olarak görev yaptınız, bu ilçe başkanlığına verdiğiniz enerjinin % kaçını belediyeleri kazanmaya harcadınız?.” sorusunu Çakmak’a yöneltti.

İşte o yorumlar;

1.20151211155451.jpg

Bu haber toplam 2233 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum