1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'de şok gelişme! İstifa edecek
CHP'de şok gelişme! İstifa edecek

CHP'de şok gelişme! İstifa edecek

Uzun bir süredir CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve partili partisiz herkesin sevgisini kazanan, parti içi tartışmalardan da yorulan CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik istifaya hazırlanıyor.

A+A-

Türkiye’ye ekonomik operasyon çekilirken 24 Haziram sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de olağanüstü kurultay ve tüzük kurultay tartışmaları da devam ediyor.

Uzun bir süredir CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve partili partisiz herkesin sevgisini kazanan, parti içi tartışmalardan da yorulan CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik ise istifaya hazırlanıyor.

ONURLU DAVRANIŞ

Türkiye oldukça zor günlerden geçerken muhaliflerin parti içinde koltuk kavgası başlatması ve bu durumdan rahatsız olan Elikesik ise onurlu bir davranış sergileyerek istifaya hazırlanıyor.

BENİM MESELEM KOLTUK DEĞİL! MEMLEKET

Yakın çevresine ‘Benim meselem koltuk değil! Memleket…” diyen CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik’in önümüzdeki günlerde istifa etmesi bekleniyor.

KARARINI VERDİ! İSTİFA EDECEK

Elikesik’in parti içi tartışmalardan oldukça rahatsız olduğu ve bu nedenle istifa edeceği de gelen bilgiler arasında…

İSTİFANIN MESAJINI SOSYAL MEDYADAN VERDİ

Elikesik sosyal medyadan yayınladığı mesajla da istifa edeceğinin sinyalleri verdi.

“Ülke yangın yerine dönmüş şimdi de tüzük kurultayı” diyerek sözlerine başlayan Elikesik şu ifadeleri kullandı;

Ülke yangın yeri olmuş,esnaf bitmiş,halk krizle uğraşıyor,İktidarın yanlış dış politakasıyla kendini dev zanneden ama sinek kadar küçük olan bir ülke bize meydan okuyor,önümüzdeki aydan itibaren halkımızın beli zamlarla kırılacak,aldığı ücret %50 eriyecek,fakirleşecek ee şimdide tüzük kurultayı bizlere yakışan önce ülkemize,sonra halkımıza ve son olarak partimize sahip çıkma zamanıdır.Yeter artık Kurucularımızın kemiklerini sızlatmayın.Bekleyelim birlikte değiştirelim anti demokratik uygulamaları.Yeter#

Bu haber toplam 4151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum