1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'de tek adaylı kongre
CHP'de tek adaylı kongre

CHP'de tek adaylı kongre

CHP'de, 3 Mayıs'ta başlayan kongre takvimi çerçevesinde il ve ilçe kongreleri düzenleniyor

A+A-

CHP'de, 3 Mayıs'ta başlayan kongre takvimi çerçevesinde il ve ilçe kongreleri düzenleniyor

Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen CHP Gölbaşı  İlçe Olağan Kongresinde, Mevcut Başkan Bülent Elikesik tek liste halinde seçime girdi. Divan kurulunun listeyi okumasının ardından seçimlere geçildi.

Kongreye katılım sayısının az olduğu gözlenirken kongreye Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, İl Başkanı Adnan Keskin’in yanı sıra çevre parti ilçe başkanları, İyi Parti İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

İLÇE BİNALARIMIZI SATIN ALDIK

Kongrede konuşan CHP İl Başkanı Adnan Keskin, “Ankara İl Başkanlığına geldiğimiz günden beri Kızılcıhamam, Sincan, Pursaklar, Bala, Kalecik, Güdül, Nallıhan, Beypazarı, Gölbaşı, Hasanoğlan, Kazan ve Ayaş ilçelerimize kendi mülklerini satın aldık ve ilçe başkanlarımıza tapularını teslim ettik” dedi.

Türkiye’nin en güzel ilçe binalarının CHP Ankara örgütünün ilçe binaları olduğunu belirten Keskin, “Kendi il binamızı yenilemedik ama bütün ilçe örgütlerine bina aldık. İki tane ilçemiz kaldı. Onlar da Çamlıdere ile Enver, onlar için de ilçe başkanlarımıza gerekli talimatları verdik. İki tane bina bulduk. İnşallah önümüzdeki hafta da iki binayı alarak 25 ilçenin 25’inin de ilçe binalarını satın almış olacağız” dedi.

ZOR BİR SİYASET YAPIYORUZ

Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ise “CHP olarak mahalle düzeyinde seçimlerimizi yaptık. Şimdi ilçe bazında seçimlerimizi yapıyoruz daha sonra il ve kurultayımızı şubat ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Zor bir zamanda siyaset yapıyoruz. Biraz önce çoğunluğun sağlanması için bekledik. Siyaset yapmak bu dönemde geçmişe göre çok zor oldu bunu da kabul etmemiz lazım. Sadece ana muhalefet partisi için değil iktidar partisi içinde zor oldu. İktidar partisinde siyaset yapanlar yarınları olmadan siyaset yapıyorlar. Seçilmiş bir başbakan görevden alınıyor. Belediye başkanları görevden alınıyor. İl başkanları ve ilçe başkanları görevden alındı. Bizler de hiçbir menfaatimiz olmadan buradayız. Bunun için her yerde söylüyorum. Diğer yerlerde olduğu gibi Gölbaşı’ndaki partililerimizi ve delegelerimizi alnından öpülesi insanlar olarak görüyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'ni yerelde başarıya götürecek bir kongre gerçekleştirdiklerini dile getiren Mevcut Başkan Bülent Elikesik “Kongreler yalnızca bir seçme ve seçilme ortamı değil aynı zamanda CHP’li olmanın onurunu ve sorumluluğunu birlikte yaşadığımız süreçlerdir” dedi.

img_6044_878x585.jpgimg_6046_878x585-001.jpgimg_6052_878x585.jpg

 

Bu haber toplam 1775 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.