1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'den Başkan Duruay'a ziyaret
CHP'den Başkan Duruay'a ziyaret

CHP'den Başkan Duruay'a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Başkan Duruay, seçimle yeni göreve gelen CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Elikesik, beraberindeki parti yöneticileri, meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile bir araya geldi.

 

Başkan Duruay, CHP Gölbaşı İlçe yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Burası hepimizin yeri. Her zaman kapımız açık, bekleriz” dedi.

 

Herkesin kendine göre siyasi bir görüşü olacağını ifade eden Duruay,  şunları kaydetti:

 

“Seçildikten sonra hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet yapıyoruz. Hiç kimsenin görüşüne bakmıyoruz. İleride bu başkanlıkta bitecek, sonra vatandaşlarımızla yüz yüze geleceğiz. Bizim görmediğimiz sıkıntıları görüp bizlerle paylaşıyorsunuz. Bizler için önemli olan Gölbaşı’nın menfaatlerine uygun olan çalışmaları yapmaktır.”

 

Duruay, birbirleriyle düşman olmadıklarının altını çizerek, Türkiye’de hep beraber sonuna kadar yaşayacaklarını söyledi.

 

CHP’lilerden destek

 

CHP İlçe Başkanı Elikesik, Başkan Duruay’ı çok iyi tanıdığını belirterek, “Hiçbir zaman parti ayrımı yapmadan, bizleri ötekileştirmeden çalışmalarınıza dahil ettiniz. Her zaman fikirlerimizi aldınız. Bu bağlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bizlere verilen görevle en iyi şekilde partileri ve kendilerini anlatacaklarını kaydeden Elikesik, Gölbaşı’nın menfaatleri doğrultusunda destek olacaklarını kaydetti.

Bu haber toplam 1356 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.